Het nieuwe jaar moet natuurlijk altijd wel leuk ingeluid worden, maar vaak valt het toch een beetje tegen. Ben jij zoekende naar een feestje waar je zonder twijfel wél een leuke avond hebt? We know just the place. NENI in Amsterdam is namelijk de plek waar je gegarandeerd een onvergetelijk avond zult hebben.

NENI

Afgelopen februari opende in Nederland de eerste vestiging van de internationaal gerenommeerde NENI restaurants van de Molcho familie. Met de keuze tussen het restaurant, een deli met eigen bakkerij, The Garden Room private dining én bar met unieke setting genaamd “The Lemonman” is NENI zo’n plek waar iedereen van kan genieten. Maar het is vooral de Oost-Mediterrane keuken en de recepten van Haya Molcho wat er voor zorgt dat je na een avondje eten bij NENI gelijk een nieuwe reservering wil maken.

Vier oud en nieuw bij NENI

Nog geen plannen voor oud en nieuw? Daar brengen we nu verandering in. NENI organiseert namelijk dit jaar een feestje met alle belangrijke ingrediënten voor een geslaagd oud en nieuw: goed gezelschap, lekker eten, heel veel bubbels en de lekkerste deuntjes.

Tijdens New Years Eve dans en eet je bij NENI Amsterdam tot in de late uurtjes. Zoals ze dat in Tel Aviv doen. Ga tussen 19.30 en 20.30 uur aan tafel voor het diner. Tijdens de dinner party sieren NENI’s favourite dishes de hele avond de tafels, en begin je de avond met een welkomstcocktail. En ’s nachts komen de champagne (om 00:00) en after midnight snacks tevoorschijn (tot 03:00). En niet te vergeten: de Arak shots. Zodat jij nog de hele avond door kan dansen, Balagan style! Voor wie met vrienden of familie ergens wilt eten, en daarna pas op stap wilt is er een party package. Tussen 22:00 en 03:00 kan je dan mee feesten. 

NENI amsterdam FEM FEM NENI amsterdam FEM FEM

Er zijn twee packages verkrijgbaar: je kan ervoor kiezen om te komen eten én feesten (aanrader!) of de party package voor alleen het feest. Hier vind je de link voor de regular tickets Dinner & Party en hier vind je de link voor alleen de Party. 

Kortom, wil jij een onvergetelijke oud en nieuw vieren? This is the place.