Laten we heel eerlijk zijn: we kopen allemaal wel eens een nepleren item. Eén keer in de zoveel tijd in ieder geval. Maar een voorval van deze dame op TikTok heeft onze aandacht getrokken en laat ons herinneren dat we voorzichtiger moeten zijn bij het kiezen van kleding. Scheelt een heleboel ongemakkelijke situaties.

neppe leren broek scheet geluid
Bron: @tia.forbes

Waar moet je op letten bij een neppe leren broek

Een leren broek is in 2024 inmiddels een onmisbaar item in je garderobe. Wil je liever geen echt leer kopen, dan bestaan er talloze neppe leren broeken waar je uit kan kiezen. De ene variant ziet er wel cheaper uit dan de ander – en daarom is het heel belangrijk om er één uit te zoeken die mooi oogt. Hij zal dan wel goedkoop zijn, maar je wil ook niet dat het op een vuilniszak lijkt.

Maar vergis je niet, want kwaliteit is ook heel belangrijk bij het zoeken van een neppe leren broek. Denk hierbij dat-ie niet op de één of de andere dag gaat scheuren en dat de broek geen gekke geluiden maakt. Tja, dat blijkt ook een ding te zijn. En daar is TikTokker Julia Leonard de dupe van.

Een ZARA-broek met vreemde geluiden

Ah joh, wat is het ergste wat er kan gebeuren? Een krakend geluid of misschien een kleine piep wanneer je loopt? Erger. Julia Leonard vertelde op TikTok haar ervaring met een nieuwe ZARA-broek. Ze ging uiteten met haar gezin en alles leek perfect te gaan tot op het laatste moment wanneer haar zus de telefoon op de grond liet vallen. Toen Julia de telefoon voor haar wilde op pakken en dus naar de grond bukte, gebeurde er iets onverwachts: de broek maakte een geluid dat verdacht veel leek op een scheet. Ai!

Je kan je voorstellen dat jij je op zo’n moment dood zou schamen. Je kan namelijk iedereen wijs maken dat het geen scheet was, maar wie zou het nu geloven? Julia was verbaasd, maar liet het gaan. Het was tenslotte een eenmalige gebeurtenis, dacht ze. Maar niets was minder waar. Telkens wanneer ze in haar nieuwe broek hurkte, leek het namelijk alsof er een windje ontsnapte. Bekijk de TikTok hieronder:

@kalesalad

This is crazy!!!!! (Via @julialennaaa) #foryou

♬ original sound – For You

Gelukkig is dit alweer vier jaar geleden gebeurd en is de ZARA-broek niet meer te koop. Echter, we willen je alsnog waarschuwen. Je wil tenslotte niet in dezelfde situatie komen als Julia. Tip van de sluier: check in de kleedkamer of thuis (als je hebt besteld) of de broek geen raar geluidje maakt. En dit geldt bovendien voor álle neppe leren broeken. Succes en houd je oren open!