Ze zijn niet alleen in Scandinavië goed in het maken van successeries voor Netflix, ook de Spanjaarden weten goed wat scoort. Na La Casa de Papel, Elite en Narcos is er nog een titel toegevoegd aan Netflix die nu al veel lof krijgt. Alta Mar is de naam en het is absoluut een must-see.

alta mar FEM FEM

Het verhaal van Alta Mar

Alta Mar speelt zich af in de jaren 40 en speelt de gehele serie zich af op een schip met de naam Bárbara de Braganza. Wanneer hier een onbekende passagier om het leven komt, worden de blikken het meest geworpen naar de twee zussen Eva en Carolina. Zo komen gedurende de reis steeds meer geheimen naar boven. De zussen wilden een zonnige toekomst tegemoet gaan, maar de vraag is of ze überhaupt hun bestemming naar Rio de Janeiro kunnen halen met een moordenaar aan boord…

Een succes concept

Wellicht komt het concept van de serie jullie wel bekend voor want het heeft iets weg van het boek Murder on the Orient Express van Agatha Christie wat een tijd terug ook opnieuw was uitgebracht in de bioscoop met onder andere Johnny Depp. In Murder on the Orient Express gaat het om een moord op een trein Alta Mar gaat om een raadselachtige moord op een groot schip.

En gewoon voor de leuk: model en acteur Jon Kortajarena heeft een rol in de serie. Een knappe man doet het natuurlijk altijd wel goed op je beeldscherm.

Kortom, een spannende serie die je absoluut in één keer uit wil kijken. Overigens worden er nog veel meer titels toegevoegd aan Netflix aankomende juni. Happy binging!