Heb je zin om op zondagavond heerlijk weg te kruipen in een dekentje op de bank met een mooie film op Netflix? Dan hebben wij deze week de perfecte film voor jou. De prachtige verfilming van Call Me By Your Name staat namelijk op Netflix en het is zeker jouw tijd waard.

call me by your name FEM FEM

Call Me By Your Name

Call Me By Your Name is het verhaal over de zomerse liefde tussen Elio en Oliver. Elio woont met zijn ouders in Italië, waar zij jaarlijks gasten uitnodigen in de zomerperiode. In 1983 is deze gast de Amerikaan Oliver. De twee mannen brengen veel tijd met elkaar door en bouwen al snel gevoelens voor elkaar op. Maar beiden zijn bang om deze gevoelens te uiten. Ondanks de setting en tijd waarin het verhaal zich afspeelt, is het feit dat het twee mannen zijn die gevoelens voor elkaar hebben, niet de focus van de film. Dit geeft een fris perspectief op het onderwerp. Call Me By Your Name is een ontroerend verhaal over eerste liefdes waar iedereen zich in kan herkennen.

De film is betoverend en hartverscheurend. Call Me By Your Name gaat over gevoelens en open omgaan met deze gevoelens. Acteurs Timothée Chalamet en Armie Hammer hebben enorm veel chemie wat de romance tussen Elio en Oliver tot een hoger niveau tilt. Het is de perfecte film voor een avondje wegzwijmelen en/of huilen op de bank onder een dekentje. Een echte aanrader om jouw weekend mee af te sluiten.

En als je toch meer behoefte hebt aan een avondje lachen, dan is onze tip van vorige week, The Bucket List, de film voor jou!