Hold your horses, wait a minute, what?! Dit is het beste nieuws van de dag! Netflix heeft aangekondigd dat het derde deel van de populaire serie To All The Boys sneller dan je denkt op Netflix komt! De verwachte datum is namelijk bekend gemaakt.

De film zal het einde betekenen van het verhaal van Lara Jean en Peter Kavinsky en zal dus tonen of de twee samen de toekomst tegemoet gaan

Verhaal

In de trailer komen we al te weten wat we van de derde film mogen verwachten. Zo zien we in het eerste deel dat Lara Jean samen met de rest van haar gezin naar Seoul in Zuid-Korea reist. Daardoor proeven Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo) al een beetje van het leven in een langeafstandsrelatie.

To-All-The-Boys-Ive-Loved-Before-810x456

Later krijgen we te zien hoe Peter Lara Jean meevraagt naar het eindejaarsbal. Maar dat bal betekent ook dat Peter en Lara Jean afscheid zullen nemen van hun school en aan de universiteit verder zullen studeren. Aanvankelijk lijkt het erop dat ze naar dezelfde universiteit zullen gaan. Tot Lara Jean kan proeven van het leven in New York, bijna 5.000 kilometer van Stanford, waar Peter gaat studeren. Lara Jean zal dus moeten kiezen tussen haar droomuniversiteit of samenzijn met Peter.

12 februari

Net zoals de afgelopen twee films van To All The Boys I’ve Loved Before, zal ook het derde deel verschijnen in de Valentijnsperiode. To All The Boys: Always and Forever zal om precies te zijn vanaf vrijdag 12 februari te vinden zijn op Netflix en zal zo dus een vroeg Valentijnscadeautje zijn.