The Greatest Party That Never Happened – dit is de titel van de documentaire over het festival wat opeens overal ter wereld in het nieuws kwam als de grootste flop van de eeuw. Het festival van rapper Ja Rule wat het mooiste festival ter wereld zou moeten worden op de Bahama’s stelde op alle vlakken teleur. In aanloop werden de duurste modellen ingehuurd (denk aan een Bella Hadid en Emily Ratajkowski) om het evenement aan te prezen maar in werkelijkheid was het gigantische afgang en vanaf 18 januari kan je zien hoe dat er allemaal aan toeging op Netflix.

FYRE festival docu FEM FEM

FYRE Festival

Wellicht kan je je de beelden nog herinneren van knappe modellen op het strand als promo voor FYRE. Bezoekers gaven honderden dollars uit om hierbij aanwezig te kunnen zijn want het zou allemaal ‘next level‘ zijn. Nóg beter dan Coachella. Maar de chique bungalows bleken noodtenten te zijn en in plaats van luxe eten mocht je blij zijn als je een broodje kaas kon vinden.

Afijn, vanaf vrijdag 18 januari staat FYRE: The Greatest Party That Never Happened op Netflix dus mocht je nog zoekende zijn naar iets om dit weekend te kijken, watch this.

Lees ook meer over de laatste toevoegingen op Netflix in januari.