Het is weer bijna zo ver. De koude dagen naderen en kerst komt steeds dichterbij. Het is dus tijd voor nieuwe kerstfilms. Wie houdt daar nou niet van? We do. Ook dit jaar staat er één kerstfilm in de schijnwerpers. En in deze film zit een speciale actrice: Lindsay Lohan.

Bron:@lindsaylohan

Lindsay Lohan

Het is al een lange tijd geleden dat we Lindsay Lohan in een film zagen. Sinds 2007… Lindsay heeft dus een lange break genomen. Ze speelt nu in een kerst film. How cute. In de jaren dat Lindsay nog vaak in films speelde, had ze haar filmcarrière een beetje verpest. Dat deed ze door te laat op de set te komen of haar teksten niet te leren. Lindsay had ook best vaak te maken met politie. Door de slechte keuzes die Lindsay destijds maakte, werd ze niet meer gevraagd voor grote rollen. Lindsay staat ook bekend om het gebruiken van verdovende middelen. Inmiddels is ze al meer dan zes keer opgenomen in een afkickkliniek.

Kerstfilm

Nu, na jaren weg te zijn geweest, lijkt ze haar filmcarrière toch nog een kans te geven. Lindsay mag als hoofdactrice in een kerstfilm spelen. In Falling for Christmas speelt ze met de enige echte Glee-acteur, Chord Overstreet. De film gaat over een verwende hotelerfgename, die een ski-ongeluk krijgt. Het ongeluk is zo erg dat ze haar geheugen verliest. That’s bad. De eigenaar van haar Lodge neemt in de dagen voor kerst de zorg op zich. Terwijl hij dat doet groeien de twee steeds dichter naar elkaar. The love is in the air. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) 

De trailer van de film is helaas nog niet uit. Wat Netflix wel bekend maakt is de datum van wanneer de film uitkomt. Op 10 november mogen we het gezin bij elkaar roepen voor een knusse film night. We moet nog even wachten, maar het is vast het wachten waard.