Ja oké, we hebben allemaal natuurlijk hartstikke veel zin in de zomer maar kunnen we het toch alvast even hebben over kerst? Er komt namelijk een kerstfilm met de man die ooit bekroond werd als ‘Man of the Moment’: Michiel Huisman. Ze zijn momenteel bezig met de opnames en de exacte releasedatum is nog niet bekend maar dit zal ergens rondom kerst zijn.

michiel huisman kerst FEM FEM

A Boy Called Christmas

De film heet ‘A Boy Called Christmas’ en zal te zien zijn op Netflix. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek die geschreven is door Matt Haig. De film zal gaan over een doodnormale jongen met de naam Nikolas, geboren op eerste kerstdag. Hij gaat op avontuur op zoek naar zijn vader die weer op zoek is naar het beroemde Elfhem-dorp. Qua gezelschap heeft hij niks te klagen en gaat op pad met een koppige rendier en een muis.

De namen van andere acteurs die mee doen aan de film zijn ook al bekend gemaakt; Jim Broadbent, Toby Jones, Sally Hawkins, Maggie Smith en Kristen Wiig. Voor de opnames zijn deze acteurs naar verschillende bestemmingen afgereisd. Zowel Londen, Slowakije, Praag en Lapland worden bezocht.

De exacte datum waarop ‘A Boy Called Christmas’ op Netflix zal komen is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat we de film nog dit jaar mogen verwachten.

Zoek je voor de time being nog iets om te bingen op Netflix? Bekijk de laatste toevoeging van de maand op de streamingdienst.