Het jaar is pas nét begonnen maar toch weet Netflix hoe ze ervoor moeten zorgen dat het het beste Netflix jaar óóit gaat worden. We dachten namelijk dat we ontiegelijk lang zouden moeten wachten op een vierde seizoen van Stranger Things maar het komt gewoon dit jaar al!

stranger things FEM FEM

Rumor had it dat we pas een vierde seizoen in 2021 zouden kunnen verwachten maar de schrijvers van de populaire Netflix serie hebben laten weten dat seizoen 2 al dit jaar te zien zal zijn!

Vierde seizoen Stranger Things

stranger things FEM FEM

Via Twitter laten de schrijvers weten dat seizoen 4 in aantocht is maar ook dat we te maken krijgen met een andere stad. Niet gek eigenlijk want aan het eind van seizoen 3 vertrok de helft van de groep uit de stad om elders een nieuw leven op te bouwen.

De exacte releasedatum is nog niet bekend maar we zijn wel gewend dat dit meestal rond een speciale feestdag is. Zo kwam het tweede seizoen rond Halloween uit, seizoen 3 was op de Fourth of July, dus wat zal het dit jaar worden? Zal het zich afspelen rond Thanksgiving of Kerstmis of wellicht moeten we wachten tot het bijna oud en nieuw is? Afijn, we kunnen natuurlijk niet wachten tot we éindelijk weten waar seizoen 4 zich afspeelt en wat er nou écht is gebeurd met Jim Hopper.

De opnames

De opnames gaan deze maand van start en zullen zo rond augustus klaar zijn. Hierna hebben ze natuurlijk ook de tijd nodig om alles te verwerken want in totaal kunnen we weer 12 afleveringen verwachten. Gelukkig staat er tot die tijd ook genoeg op Netflix om te bingen.