Mis je the glory days van MTV ook toen Lauren Conrad nog koningin van de televisie was met eerst Laguna Beach en toen The Hills? En wie kan Heidi en Spencer nou vergeten? Misschien wel het meest vervelende televisie-koppel aller tijden. We hebben goed nieuws voor je want Netflix zou Netflix niet zijn als ze niet zouden inspelen de hits van vroeger en dus komen ze met een serie vergelijkbaar met The Hills.

Netflix The Hills FEM FEM

En niet alleen dat. Ook fans van Glee zullen zéér gelukkig zijn want Netflix komt in totaal met drie nieuwe series om voortaan te kunnen bingen.

The Westside

Op socialmedia omschreef Netflix deze reeks als een combinatie tussen The Hills en Glee. In The Westside wordt een groep ambitieuze en getalenteerde jongen muzikanten gevolgd. Ze komen allemaal uit verschillende stromingen, maar gaan samen aan de slag om een serie te ontwikkelen (en uitvoeren) in een nachtclub in LA. Netflix volgt alle muzikanten terwijl ze hun dromen najagen in La La Land waarbij je dus ook de moeilijke momenten krijgt te zijn in hun beginnende carrières. De releasedatum is nog niet bekend maar seizoen 1 zal in totaal 8 afleveringen hebben.

via GIPHY

The Fix

Dan hebben we de komedieshow The Fix waarbij Netflix en de makers van de serie één doel hebben: een komedieshow maken waarbij de grootste problemen van de wereld worden opgelost. Jimmy Carr gaat The Fix presenteren en heeft hierbij twee team captains: Katherin Ryan en D.L. Hughley. In de tien afleveringen zullen verschillende komieken en experts te gast zijn en een poging wagen om de problemen waarmee de wereld kampt op te lossen.

Sugar Rush

Dit is de nieuwe kookprogramma van Netflix. Ben je fan van Heel Holland Bakt? Dan ga je dit leuk vinden. Het is een snelle bakwedstrijd waaraan de meest getalenteerde bakkers ter wereld mee zullen doen. Ze zullen beoordeeld worden door banketbakers van wereldklasse: Candace Nelson en Adriana Zumbo.

Lees ook: alles wat er in juni verschijnt op Netflix.