Ja, we weten het. Het is pas februari maar toch zijn we al extreem verwend door Netflix dit jaar. Vooral dankzij hun eigen Netflix Originals. Dit zijn de beste tot nu toe:

Russian Doll

Deze serie gaat over Nadia (Natasha Lyonne) die dagelijks op een wonderlijke wijze overlijdt. Zo wordt ze geschept door een auto, valt ze van een trap af, verdrinkt ze en crasht in een lift. Na ieder sterfgeval beland ze weer in de badkamer van het feest waar ze dus voor het eerst dood is gegaan. En iedere keer verwelkomt organisator Maxine (Greta Lee) haar met het “Sweet birthday, baby.” Een tikkeltje Groundhog’s Day, maar dan anders.

Elke keer maar weer doodgaan, een gekke gedachte toch? Want hoe vaak krijg je de kans om je fouten te herstellen? En wanneer lukt het je om bepaalde dingen in het leven te veranderen? Één ding is zeker: je leven is dan helemaal niet saai. En deze serie al helemaal niet.

Dirty John

We hebben al uitgebreid verteld waaarom Dirty John jouw nieuwe Netflix verslaving kan zijn en daarom mag deze fantastische serie echt niet ontbreken in dit rijtje.

Friends From College

Friends from College is een razende populaire serie en in de zomer van 2019 komt er ook weer een tweede seizoen en tevens ook laatste aan. De serie gaat over oude schoolvrienden die elkaar na jaren weer tegenkomen. Ze studeerden allemaal aan Harvard, maar na school was het contact een beetje verdwaald. Als ze elkaar weer zien, is het weer net zoals vroeger…

Sex Education

We kunnen er niet omheen draaien, want dit is toch wel echt de populairste tot nu toe. Voor iedereen die het nog niet heeft gezien, hier een korte introductie:

Otis is een doodnormale scholier in Engeland. Maar zijn moeder heeft best een aparte baan, namelijk: sekstherapeut. Over seks praten vindt zijn moeder dus geen probleem, maar Otis wil liever niet alles met haar bespreken. Toch heeft hij aardig wat opgestoken van gesprekken met cliënten om zo een eigen “sekskliniek” te starten op zijn eigen school. Zo geeft hij samen met de rebelse Maeve advies aan andere scholieren.

Deze series allemaal al uit? Bekijk hier wat er in maart nog meer op Netflix wordt verwacht.