Het is amper meer bij te houden hoeveel knallers Netflix jaarlijks op hun streamingdienst knalt. Afgelopen juli verschenen er al een aantal nieuwe Netflix Originals en wederom heeft de streaminggigant ons kennis laten maken met alles wat we deze maand kunnen verwachten.

Zion

Zion Clark is een jongen die zonder benen werd geboren en dus vanaf zijn geboorte is al duidelijk dat zijn leven niet makkelijk gaat worden. Zijn moeder deed vrijwel direct afstand van haar kind en ook in de pleeggezinnen waar hij werd opgenomen werd hij vaak niet geaccepteerd. Ondanks alle tegenslagen doet Zion er alles aan om de beste worstelaar ter wereld te worden en dit heeft Netflix vast gelegd in een korte documentaire. Sinds vrijdag te zien op Netflix:

The Innocents

Je moet dit zien als een combinatie van The 100, Twilight, Riverdale, 13 Reasons Why en The OA. Ja, dat zijn behoorlijk veel namen dus schepte Netflix direct hoge verwachtingen. Vanaf 24 augustus is de nieuwe serie te zien op Netflix.

The After Party

Een film met behoorlijk veel bekende Amerikaanse artiesten. Zo zijn onder andere Wiz Khalifa, DJ Khaled, Pusha T, French Montana en Jadakiss te zien in deze komedie. The After Party gaat over een beginnende rapper die opeens viral gaat op internet met een optreden die niet liep zoals hij had gehoopt. Toch probeert hij alsnog een platencontract te bemachtigen. Te zien vanaf 24 augustus op Netflix.

Maniac

De meest besproken Netflix Original waar we al geruime tijd op wachten: Maniac. Dit heeft alles te maken met de cast. Zo hebben we Emma Stone en Jonah Hill die allebei een hoofdrol hebben in de serie. Maniac heeft iets weg van Black Mirror en gaat over twee mensen die elkaar niet kennen en toch hebben ze heel veel gemeen en doen ze allebei mee aan een fase van een mysterieus farmaceutisch onderzoek wat uiteraard niet loopt zoals gepland. Vanaf 21 september staan alle 10 de afleveringen op Netflix.

Happy binging!

Lees ook: alles wat nieuw is in augustus.