Heb je altijd gehoopt dat Bridget uiteindelijk met Daniel zou eindigen in plaats van met Mark Darcy in Bridget Jones Diary? En was jij stiekem altijd meer voor team Stefan in The Vampire Diaries? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou!

Choose Love
Bron: Choose Love

Choose Love

Netflix komt namelijk met een nieuwe, interactieve romcom genaamd Choose Love, waarin jij het lot van Cami Conway in handen hebt. Maar liefst drie potentiële liefdes staan in de rij voor het personage van Laura Marano, en jij mag bepalen met wie zij uiteindelijk eindigt.

Interactieve films

Eerder bracht Netflix de interactieve Black Mirror-film, Bandersnatch, uit. Hierin belandde de kijker in een dystopische toekomst en kwam voor lastige keuzes te staan. Niet iedereen was echter helemaal blij met deze film omdat slechts één reeks aan keuzes leidde tot een bonusscène. Dus laten we snel die dystopische toekomst van Black Mirror vergeten. We willen namelijk allemaal lekker wegzwijmelen bij een heerlijke romcom!

De storyline

Het verhaal draait om Cami Conway, die alles lijkt te hebben: de perfecte baan, een geweldige vriend genaamd Paul en zelfs een aanstaande verloving. Toch voelt ze diep van binnen dat er iets ontbreekt. De vraag of Paul wel echt de liefde van haar leven is, blijft door haar hoofd rondspoken. Gelukkig is Paul niet de enige potentiële liefde voor Cami. Al snel stapt hunk en Britse rockster Rex Galier haar leven binnen. Maar ook Jack Menna, haar eerste grote liefde, staat ineens oog in oog met Cami.

Cami komt gedurende de hele film voor een aantal keuzes te staan, van ‘truth or dare’ tot met wie ze uiteindelijk haar leven besluit te delen. En het mooie is, jij als kijker hebt alle touwtjes in handen.

Dus denk alvast goed na over de keuzes waar jij als Cami Conway voor komt te staan en bereid je alvast voor met de trailer. Want de film laat niet lang op zich wachten. Schrap al je plannen, want Choose Love verschijnt al op 31 augustus op Netflix! Maar onthoud dat een happy ending alleen in sprookjes bestaat; Netflix waarschuwt ons namelijk alvast dat alle keuzes gevolgen hebben, maar dat hoeven we jou vast niet te vertellen!