Netflix blijft maar doorgaan. Staat de ene net nieuw online, zijn ze alweer bijna klaar met het filmen van de volgende. Voor ons natuurlijk alleen maar leuk! Zo blijft het aanbod divers en nieuw. Ook dit keer hebben we weer een nieuwtje voor jullie. Netflix gaat namelijk een nieuwe serie uitbrengen met in de hoofdrol Emma Roberts (o.a. Wildchild).

emmaroberts-fem-fem

Spinning Out

Er komt dus een nieuwe Netflix serie met Emma Roberts. De actrice is onder andere bekend van American Horror Story en de romantische comedy Wildchild. En nu is ze gecast voor Spinning Out, een nieuwe tiendelige serie van Netflix. De serie zal gaat over schaatser Kat Baker (Roberts) met ontzettend veel potentie om door te breken. Helaas door een nare val is zij daarna direct kansloos om deel te nemen aan de competitie. Ze wil haar carriere, waar ze zo hard voor gewerkt heeft, echter niet opgeven en gaat daarom verder als duo. Dit duo vormt ze samen met een talentvolle partner die ook eigen problemenmet zich meebrengt.

Op en naast het ijs zullen Kat en haar nieuwe partner te maken krijgen met kansen, lichamelijke en geestelijke verwondingen, financiƫle offers en zelfs een mogelijke zenuwinzinking op weg naar het realiseren van hun Olympische droom.

Wanneer de serie uit zal komen op Netflix is nog niet bekend, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat we deze kunnen gaan bingewatchen.

Lees ook: de eerste trailer van Aladdin is er