Another week, another Sunday dus tijd voor een tip voor iedereen die vanavond van plan was om te gaan bankhangen én vooral een tip voor iedereen die stiekem intens kon genieten van Heel Holland Bakt. We hebben namelijk vandaag in de aanbieding de serie Nailed It.

netflix serietip nailed it Fem Fem

Taarten bakken – het lijkt oh zo makkelijk but don’t be fooled, het is veel moeilijker dan je denkt. Peanut butter fudge brownies, die zijn gelukkig nog wel easy maar van die torenhoge, drielaagse red velvet taarten, tja, íets ingewikkelder. Nailed It laat op een hilarische wijze zien wat er allemaal wel niet verkeerd kan gaan in de keuken en dat alles wat je op Pinterest voorbij ziet komen echt wel heel veel skill nodig heeft.

Lekker bakken

De serie volgt in ieder aflevering drie fanatieke bakkers die de strijd aan gaan om meesterwerkjes na te maken en de beste van de drie gaat naar huis met 10.000. Of ja, beste is misschien niet de juiste omschrijving. Laten we het bij minst slechte houden.

Kortom, ben je in een zwarte gat beland nu Heel Holland Bakt niet op de buis te zien is? Met Nailed It ben je er zo weer uit.

Bekijk hier ook onze filmtip over de overleden Stephen Hawking van vorige week.