De nieuwste Netflix documentaire waar iedereen het over heeft: The Staircase. Een true-crime documentaireseries over de dood van Kathleen Peterson, waarvan tot op de dag van vandaag onduidelijk is wat er exact is gebeurd.

The Staircase FEM FEMNa het succes van Making A Murderer komt de ene na de andere true-crime docu tevoorschijn op Netflix. Zo was Evil Genius, het verhaal van de Pizza Bomber ook een succes en werd Manhunt: Unabomber ook massaal gekeken. De docu waar iedereen nu van in de ban is? The Staircase.

The Staircase

Het gaat dus over de dood van Kathleen Peterson waarvan men nog steeds, tot op de dag van vandaag, niet weet wat er nou exact is gebeurd. Op 9 december 2011 vond Michael Peterson haar stervende onder aan de trap alleen was niet iedereen overtuigd dat zij van de trap was gevallen. Justitie had al snel twijfels bij het verhaal want de verwondingen aan haar hoofd gaven een ander beeld alleen hadden ze niet voldoende bewijsmateriaal. Ook al was er geen moordwapen of motief gevonden, Michael Peterson werd gezien als dader en toen begon het proces wat ruim vijftien jaar duurde.

Bekijk hier nog meer films en series die deze maand allemaal verschijnen op Netflix.