We sluiten de week af met een heerlijke chick flick op Netflix. Blue Crush is een surffilm uit 2002 wat sinds een aantal dagen op Netflix en omdat het zo’n lekker weer is dit weekend, is het wel zo toepasselijk om een film te kijken wat er voor zorgt dat we zelfs vanaf de bank een zomerse gevoel krijgen.

blue crush netflix FEM FEM

Blue Crush

Deze film is gebaseerd op een artikel genaamd ‘Surfer Girls of Maui’ wat ooit in het magazine ‘Outside’ verscheen en gaat over drie vriendinnen die hun ultieme droom (surfen op Hawaï’s North Shore) willen laten uitkomen. Anne-Marie (gespeeld door Kate Bosworth), Eden (gespeeld door Michelle Rodríguez) en Lena (gespeeld door Sanoe Lake) zijn beste vriendinnen en zorgen al jaren voor Penny, het 14-jarige zusje van Anne-Marie. Hun moeder heeft ze achtergelaten en vertrok samen met haar vriend, die liever geen kinderen wilde, naar Las Vegas. Om geld te verdienen werken de meisjes als kamermeisjes in een resort, en zodra het kan gaan, gaan ze surfen. Ooit was Anne-Marie een enorm talent in de surfwereld, maar dankzij een fatale wipe-out is ze bang geworden van hoge golven. Toch probeert ze weer een comeback te maken, maar of het lukt…

Ben jij dol op romantische komedies? Dan hebben we heerlijk nieuw voor je. Vanaf 29 augustus staat er weer een gloednieuwe romcom op Netflix genaamd ‘Falling Inn Love‘.