Het weekend sluit je af met een klassieker en daarvoor moet je bij Netflix wezen. Wij tippen Dirty Dancing met Patrick Swayze als de perfecte film voor jouw zondagavond. Ja, het is weer tijd voor the time of your life.

netflix tip dirty dancing FEM FEM

Dirty Dancing

We gaan er vanuit dat iedereen Dirty Dancing wel een keer heeft gezien maar mocht jij tot het zeldzame soort behoren die het nog nóóit hebben gezien, hier een beknopte synopsis. In de zomer van 1963 gaat Frances (beter bekend als ‘Baby’) met haar ouders en zus op vakantie. Het vakantiepark waar ze verblijven is verdeeld in twee soorten personeel: entertainment- en restaurantpersoneel. Het restaurantpersoneel is voornamelijk studenten van Yale en Harvard en dan heb je het entertainmentpersoneel dat zorgt voor muzikale en dans vermaak voor alle gasten. De vader van Baby probeert zijn dochter te koppelen aan één van de mannen van het restaurantpersoneel, maar Baby zelf ziet dat niet zo zitten.

Op een avond gaat Baby mee op sleeptouw met een van de professionele dansers naar een geheime ruimte waar allerlei mensen staan te ‘dirty dancen’. Hier ziet ze het danspaar Johnny en Penny en Johnny vraagt haar spontaan ten dans. Uiteraard gaat het ietwat ongemakkelijk aan het begin, maar dit is het begin van een onvergetelijke zomer romance…

Kan je geen genoeg krijgen van romantische films op Netflix? Bekijk dan ook de nieuwste zoetsappig film van Netflix genaamd ‘Falling Inn Love‘.