Terwijl we met smacht wachten tot we ooit alle seizoenen van Sex and the City kunnen verwachten op Netflix doet dit al een hoop goed. De tweede film van de populaire serie staat namelijk vanaf 10 augustus op Netflix en dus de ideale tip om je zondag mee af te sluiten.

netflix tip sex and the city FEM FEM

In de eerste film zien we hoe Carrie (éindelijk) zou gaan trouwen met Big, maar vlak voor de bruiloft krijgt hij toch twijfels. Carrie verhuist met een gebroken hart terug naar haar oude appartement en besluit een personal assistant aan te nemen. Dankzij haar leert ze van alles op het vlak van de liefde. Miranda en Steve zijn getrouwd, maar omdat Miranda constant bezig is met haar werk en haar man amper aandacht geeft, gaat Steve vreemd. Met Charlotte en Harry gaat alles goed en na het adopteren van hun dochter Lily, zijn ze uiteindelijk ook nog eens zelf zwanger geworden van een tweede dochter, Rose. Samantha en Smith zijn nog steeds samen, maar echt gelukkig is ze niet maar omdat hij haar heeft bijgestaan toen ze chemo onderging durft ze het niet uit te maken.

Afijn, iedereen die de film heeft gezien weet dat er voor iedereen een happy end is, en dus was het tijd voor een vervolg:

Sex and the City 2

Deel twee is uiteraard het gevolg van de eerste film en hier zien we de meiden vertrekken naar Abu Dhabi na het huwelijk van Anthony en Stanford. Ze genieten van alle luxe om zich heen terwijl ze tegelijkertijd, zoals we van ze gewend zijn, van alles mee maken; van drama tot ruzies tot geluksmomenten. Carrie komt ook nog eens oog in oog te staan met haar ex Aiden, maar of dat nou zou goed afloopt…

Kortom, deze film zorgt voor een heerlijke afsluiting van het weekend.