Het is weer tijd voor de zondagavond Netflix tip en dit keer hebben we een romantische, zwijmel, huilfilm voor je uitgezocht. Ik heb het over de film The Best Of Me.

the best of me Netflix FEM FEM

De schoolgeliefden Dawson en Amanda zien elkaar na twintig jaar terug tijdens de begrafenis van een oude vriend. Het weerzien en de terugkomst naar hun vroegere woonplaats doet de vonk weer overspringen. Twintig jaar blijkt echter een lange tijd en het stel wordt geconfronteerd met pijnlijke herinneringen en onthullingen. Vindt ware liefde uiteindelijk toch zijn weg

Nicholas Sparks

The Best of Me is gebaseerd op de bestseller van Nicholas Sparks, de succesvolle schrijver van The Notebook, Dear John en Safe Haven. Dan weet je sowieso al dat het goed zit. Zelf heb ik wel een traantje gelaten (dit kan ook aan mij liggen) maar het is een erg mooie film die je wilt blijven kijken tot het eind. Daarnaast is de film ook erg romantisch, maar ook een beetje tragisch, dus als je een gevoelig type bent kun je het beste de zakdoekjes alvast klaarleggen.

Plot

De film vertelt het verhaal van Dawson Cole en Amanda Collier. Dawson en Amanda waren onafscheidelijk op de middelbare school, smoorverliefd en beste vrienden. Maar de relatie eindigt abrupt, omdat Dawson gedwongen wordt de relatie te verbreken. Ieder gaan ze hun eigen weg en verbreken ze elk contact. Ruim twintig jaar later, wanneer ze elkaar ontmoeten bij een begrafenis, bloeit de liefde weer hevig op. Het leven heeft hen allebei niet geboden wat ze ervan gehoopt hadden en ze hebben elkaar nooit kunnen vergeten. Wanneer Dawson en Amanda weer veel tijd met elkaar doorbrengen, worden ze ook geconfronteerd met de keuzes die ze in hun leven hebben gemaakt en de dromen die ze samen deelden. Kan het verleden herschreven worden en kan echte liefde alles overwinnen?

Wist je trouwen dat de 5de seizoen van Peaky Blinders éindelijk op Netflix staat?