Kennen jullie de serie The OA nog wat in 2016 op Netflix verscheen en massaal werd gebinged? Het heeft even geduurd maar ze hebben onlangs hun tweede seizoen uitgebracht en het is wederom weer weird AF maar absoluut vermakelijk.

tweede seizoen The OA FEM FEM

The OA

Het eerste seizoen was al redelijk een mind f*ck maar toch zo’n serie wat je blijft kijken. De serie draait om Prairie, een blinde vrouw die acht jaar lang vermist was en na een ongeluk opeens haar zicht weer terug heeft. Ze wordt weer herenigd met haar familie maar heeft behoorlijk veel mysterieuze littekens op haar rug en weigert de FBI te vertellen wat er allemaal is gebeurd toen ze acht jaar lang weg was. Wie ze wel alles vertelt is een groep buitenbeentjes die ze bij elkaar heeft verzameld. Wat blijkt: ze was acht jaar gevangen gehouden…

Het tweede seizoen

Na bijna drie jaar was er éindelijk een vervolg. Om nou te zeggen dat alle vragen die je waarschijnlijk had na seizoen 1 worden beantwoord? Nou, nee. The OA blijft nog steeds bizar maar juist dat zorgt ervoor dat je blijft kijken. Prairie is back, maar deze keer als de Russische Nina Azarova:

Kortom, zocht je nog iets om vandaag te bingen: ga voor het tweede seizoen van The OA. Zeker een mindf*ck, maar ideaal voor de zondagavond.

Bekijk ook onze tip van vorige week: Nerve.