In de categorie ‘een tikkeltje fout maar toch wil je het zien’ hebben we een filmtip die je vooral leuk gaat vinden als je een fan bent van muziek uit de jaren tachtig. Wil jij je weekend afsluiten met een feel good movie waar nummer zoals ‘How Will I Know‘ en ‘Girls Just Want To Have Fun‘ voorbij komen? Dan is de film Walking On Sunshine wat voor jou.

Walking on Sunshine FEM FEM

Walking on Sunshine

De naam van de film herken je vast van de hit van Katrina & The Waves. In 2014 is er een film uitgekomen met de gelijknamige titel.  Het verhaal van de film gaat als volgt: De Britse Taylor keert op uitnodiging van haar zus terug naar de Italiaanse kust. Hier is ze 3 jaar geleden stapelverliefd geworden op de knappe Italiaan Raf, maar moest weer terug vanwege haar studie. Toeval bestaat niet zeggen ze, maar bij deze film wel: Maddie, de zus van Taylor is in die tussentijd ook gevallen voor zijn charmes en gaan over twee dagen al trouwen. Wat natuurlijk voor Taylor als een grote verassing aankomt. Raf en Taylor doen alsof ze elkaar nog nooit hebben ontmoet, maar het liegen valt niet mee wanneer je tegen je gevoelens ingaat.

Kortom, een heerlijke feel-good movie waarbij je kunt genieten van het verhaal maar ook keihard (vals) kunt meezingen met de klassiekers.

Lees ook: dit zijn de laatste toevoegingen op Netflix in juni