We sluiten het weekend af met de briljante Joaquin Phoenix die voor zijn rol in You Were Never Really Here een prijs heeft gewonnen tijdens het filmfestival van Cannes en nu sinds kort te zien is op Netflix.

netflix tip you were never really here FEM FEM

You Were Never Really Here

Dit is een beklemmende thriller waarin Joaquin Phoenix de rol heeft van de afgestompte huurmoordenaar genaamd Joe. Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die in dienst word genomen door een bevriende privé-detective om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Het lukt hem om haar te vinden en redden uit een bordeel in Manhattan, maar dan raakt hij zelf verstrikt in een wereld van wraak en corruptie.

Joaquin Phoenix

Even nog kort over Joaquin zelf… Terwijl vele zeggen dat zijn rol in You Were Never Really Here misschien wel een van de beste rollen van zijn loopbaan is, zijn we toch nú al behoorlijk onder de indruk van hem als Arthur Fleck (The Joker) in de film Joker wat vanaf oktober te zien zal zijn in de bioscoop. Uiteraard wordt er veel aandacht aan hem besteed aangezien Heath Ledger een briljante vertolking van Joker had neergezet The Dark Knight. Zie hier de trailer mocht je het nog niet hebben gezien:

Bekijk hier wat er nog meer in de maand november op Netflix verschijnt.