Het is weer zondagavond en dit is het momentje waar wij altijd stiekem een beetje naar uitkijken. Het delen van een goede film en/of serie! Vandaag de dag staat er weer een pareltje op het programma. Wat is die Omar Sy toch een goede acteur én wat is dat meisje toch leuk. Demain Tout Commence is een top film voor ieder publiek! Waarom? Dat vertellen we je graag.

@demaintoutcommence
@demaintoutcommence

Het verhaal

Samuel (Omar Sy) leeft zijn leven zonder banden of verantwoordelijkheden aan de kust in het zonnige zuiden van Frankrijk, dicht bij de mensen die hij liefheeft en met wie hij werkt zonder zich veel te vermoeien. Tot één van zijn vroegere veroveringen bij hem een baby van een paar maanden achterlaat, Gloria: zijn dochter. Samuel is niet in staat om te zorgen voor een baby en vastbesloten om met het kind terug te keren naar haar moeder. Hij haast zich naar Londen om te proberen haar te vinden, maar zonder succes. Acht jaar later, terwijl Samuel en Gloria nu in Londen wonen en onafscheidelijk zijn, daagt de moeder van Gloria opnieuw op om haar dochter op te halen…

De film heeft een IMDb score van 7.4 en dat betekent dus dat de film het meer dan waard is! Een mooi verhaal over familie, vader- en dochterband, ziekte, gemis en vriendschap. Een must see!

Lees ook: Netflix tip voor de zondagavond: News Of The World