Wanneer hij wordt opgepakt voor de moord van de man van zijn minnares is er letterlijk bloed aan zijn handen. Maar heeft deze toy boy echt wat te maken met de moord? Na 7 jaar krijgt Hugo bezoek van een advocate die zijn zaak wil heropenen. Hij komt voorwaardelijk vrij en heeft maar een missie: zijn onschuld bewijzen.

Toy Boy

Hugo heeft voor het misdrijf plaatsvindt, alles wat zijn hartje hem begeert. Seks, liefde en feesten zijn een paar dingen waar je als succesvolle stripper nooit genoeg van kan krijgen. Nadat hij in eerste instantie schuldig wordt bevonden van de moord op de man van zijn minnares hangt er een gevangenisstraf van 15 jaar boven zijn hoofd. Maar, hij krijgt een kans om zijn onschuld te bewijzen en die neemt hij serieus. Hij zet alles op alles om op te helderen wat er is gebeurt die avond én het leven terug te krijgen wat hij kwijt is geraakt.

De Netflix serie Toy Boy wordt met open armen ontvangen. De serie geeft je precies waar je voor komt: een flinke dosis seks, jaloezie en liefde. Een echt drama met knappe mannelijke strippers als kers op de taart. Magic Mike, who?

Toy Boy: een nieuw Spaans succes?

Spaanstalige series veroveren beetje bij beetje een vast plekje in ons hart. Zo blijkt de serie Toy Boy ook een groot succes. Met ongeveer 70 minuten per aflevering is een aflevering van de serie wel een beetje aan de lange kant. Toch wordt Toy Boy wereldwijd vol lof ontvangen. Of er nog een tweede seizoen van de populaire serie komt, is nog niet bekend. Maar we hopen het natuurlijk wel!