Het mag dan wel een nieuw jaar zijn, maar van onze geliefde Netflix kunnen we zeker geen afscheid nemen. Netflix luidt het jaar in met een indrukwekkende line-up van films en series. We zetten de beste en opvallendste titels van januari voor je op een rijtje. Het weer is nog steeds koud, vies en miezerig, dus die avondjes Netflix op de bank; kom maar door!

einde modern family FEM FEM

Het einde van 2020 en het begin van 2021 waren in één woord vlammend op Netflix. Met 90 nieuwe films en series is het dolle pret. En er was dan ook nog eens goed nieuws, want de eerste aangekondigde series die zouden vertrekken bleven. Zowel The Big Bang Theorie en Prison Break staan nog gewoon op Netflix.

Hieronder vind je een lijst van de nieuwkomers van januari (Riverdale nieuw seizoen, yes, yes, yes)

Series

Riverdale: Seizoen 5

Liefhebbers van verslavend tienerdrama zijn ook komend seizoen weer aan het juiste adres bij Riverdale. In de vijfde reeks zien we hoe Archie en zijn vrienden afscheid nemen van Riverdale High, maar het lijkt erop dat iemand nog een rekening heeft te vereffenen met onze jonge helden. Te zien vanaf: 21 januari.

Modern Family: Seizoen 11

Bitterzoet nieuws voor de fans van Modern Family: het elfde seizoen van de populaire comedyserie verschijnt binnenkort op Netflix. Helaas is dit ook meteen het laatste hoofdstuk rondom de prettig gestoorde gezinnen Pritchett en Dunphy. Het belooft een emotioneel afscheid te worden van onze favoriete televisiefamilie! Te zien vanaf: 1 januari.

Lupin: Seizoen 1

Omar Sy (van de jankie-jankie film Intouchables) speelt in Lupin een meesterdief die zich laat inspireren door de klassieke roman Arsène Lupin, Gentleman Inbreker. De gewaagde diefstallen maken deel uit van een plan om zijn vader te wreken, maar het duurt niet lang voordat de politie de jacht opent op deze geraffineerde crimineel. Te zien vanaf: 8 januari.

Dawsons Creek: Seizoen 1 – 6

Rond de eeuwwisseling zaten talloze tieners aan de buis gekluisterd voor Dawson’s Creek. In deze dramaserie volgen we een groep vrienden op hun weg naar volwassenheid. Te zien vanaf: 15 januari.

Blown Away: Seizoen 2

Wat MasterChef is voor getalenteerde thuiskoks, is Blown Away voor ambitieuze glasblazers. De creatievelingen krijgen de meest uiteenlopende opdrachten om te bewijzen dat zij de hoofdprijs verdienen. En scherven brengen in dit geval beslist geen geluk! Te zien vanaf: 22 januari.

Films

Zoolander

Ben Stiller speelt een van de grappigste rollen uit zijn carrière als Derek Zoolander. Dit niet al te snuggere supermodel raakt tegen wil en dank betrokken bij een internationaal moordcomplot. Wat volgt is een vlotte komedie die de mode-industrie op vrolijke wijze op de hak neemt! Te zien vanaf: 1 januari.

My Best Friend’s Wedding

Michael en Julianne waren vroeger minnaars, maar tegenwoordig zijn ze vooral beste maatjes. Maar als Michael aankondigt te gaan trouwen met zijn grote liefde, laait het vuur toch weer op bij Julianne. De hoofdrol in deze sprankelende romantische komedie is voor de altijd betrouwbare Julia Roberts. Te zien vanaf: 1 januari.

Easy A

We love Easy A! In deze vermakelijke film vertelt Olive (Emma Stone) een leugentje over haar bedprestaties om indruk te maken op haar vriendinnen, maar zij ontdekt al snel dat het verhaal een heel eigen leven begint te leiden op school. Te zien vanaf: 14 januari.

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

In de jaren 80 werd Californië opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden. De docuserie Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer reconstrueert die duistere periode. Als je van dark en twisted houdt, is dit zeker een aanrader. Te zien vanaf: 13 januari.

Zoek je nog een klassieker om te kijken? Deze films op Netflix hebben de hoogste IMDB-score