Terwijl we met smacht wachten op een tweede seizoen van Bodyguard en seizoen numero très van The Sinner hebben we iets gevonden wat heerlijk is voor de zondagavond als je momenteel niet weet wat je moet kijken. En als we ook nog eens zeggen dat de hoofdrolspeler Idris Alba is dat zijn jullie vast verkocht, toch?

Turn Up Charlie Netflix FEM FEM

Turn Up Charlie

Vanaf 15 maart staat Turn Up Charlie op Netflix. Een komedie serie met de goddelijke Idris Alba in de hoofdrol en met in totaal acht aflevering van 30 minuten. In de achtdelige serie speelt hij de mislukte DJ Charlie. Terwijl zijn familie denkt dat hij een grootheid is in de muziekindustrie, is het in het echt niet zo en omdat het maar niet wil lukken in de muziekwereld verdient hij op een andere manier zijn centen: hij wordt een mannelijke nanny, oftewel een ‘manny.‘ Bekijk hier maar de trailer:

Terwijl er nog steeds geruchten zijn dat Idris de volgende James Bond zal zijn, genieten we eerst nog even van hem in een totaal andere rol. En mocht je nog meer Idris op je beeldscherm willen dan kan je hem natuurlijk ook bekijken in de serie Luther.

Bekijk hier wat er nog meer online is gekomen op Netflix afgelopen maand.