Leo en Jen samen in een film? Daar moet alleen maar iets moois uit gaan komen! Netflix heeft dinsdag op YouTube een video gedeeld waarin het een overzicht geeft van wat het 2021 voor ons in petto heeft. In deze video, waarin alle geplande Netflix Original-films en -series de revu passeren, krijgen we ook een eerste teaser van de langverwachte film Don’t Look Up met Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence.

Sneak-preview

Netflix heeft van de week de lijst met nieuwe namen bekend gemaakt, maar eén titel springt er qua verwachtingen echter met kop en schouders bovenuit. Dat is de nieuwe film Don’t Look Up met Oscarwinnaars Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence. Van deze film zagen we vooralsnog alleen setfoto’s voorbij komen, maar in de nieuwe video krijgen we een twintig seconden durende sneak-preview van een scène uit de film.

Don’t Look Up

In Don’t Look Up spelen Lawrence en DiCaprio twee astronomen die ontdekken dat de wereld binnen afzienbare tijd geraakt gaat worden door een meteoor. Ze willen de mensheid voorbereiden op deze ramp en zetten alles op alles om media-aandacht te genereren. Tot hun grote verbazing stuiten ze echter op het nodige ongeloof. Niet alleen DiCaprio en Lawrence zullen te zien zijn in de Netflix-film, maar ook onder meer Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Matthew Perry en Ariana Grande hebben een rol te pakken. Zij zullen echter slechts een kleinere bijrol spelen. Dit verhaal klinkt nu al géweldig!

dont look up

Grote verwachtingen

Natuurlijk is bovenstaande film slechts één van de tientallen titels die Netflix dit jaar zal lanceren. Zo zien we in de trailer films als Red Notice met Dwayne Johnson, komt de, aan een Oscar gekoppelde dramafilm Malcolm & Marie met John David Washington en Zendaya, voorbij én mogen we proeven van The Guilty met Jake Gyllenhaal. Ook de al eerder genoemde mysteryfilm The Woman in The Window is er één waarop veel mensen al lange tijd zitten te wachten. Belooft veel goeds voor de komende tijd!

Hieronder is de trailer teaser te vinden van Don’t Look Up en alle andere verwachte films.