Het festivalseizoen is nu toch echt begonnen. Het is in Nederland vaak maar de vraag of de temperatuur tijdens een festival mee zit. Toch zijn er plekken waar dit bijna altijd vanzelfsprekend is. Voor de zon, zee, stand en heerlijke muziek kan jij het beste vinden tijdens het Neversea Festival 2019 in Roemenië.

Neversea Festival 2019

Dit bijzondere muziekfestival wordt gehouden in Constanta, een stad aan de Roemeense kust. Op het festival wordt voornamelijk elektronische- en popmuziek gedraaid die verspreid zijn over verschillende stages. De stranden van Roemenië worden omgetoverd tot een enorm festivalterrein waar je naast de muziek ook kunt genieten van hapjes, drankjes en natuurlijk de zonsondergang over de zee.

Neversea Fsstival

In het weekend van 4 tot en met 7 juli kan jij helemaal uit de plaat gaan aan de Roemeense kust. Zie hier de aftermovie van 2018, dat belooft in ieder geval veel goeds als je het ons vraagt!

Line-up Neversea Festival 2019

De beleving van dit festival is al waanzinnig en dan hebben we het nog niet een over de line-up gehad. De organisatie heeft wederom alles uit de kast gehaald om de leukste Dj’s uit te nodigen. Een ding is zeker: de variatie is zeker aanwezig zodat er voor ieder wat wils is. Artiesten als Afrojack, Jessie J, Sean Paul, Steve Aoki, Lost Frequencies, Jamie Jones, G-Eazy, Rudimental, Tale of Us, Alesso en DJ Snake zullen er zeker voor zorgen dat jouw voetjes van de vloer gaan!

Neversea Festival

Tickets

Je hoeft niet bang te zijn voor een enorme factuur, want de festivalprijzen in Nederland liggen over het algemeen nog een stukje hoger. Een dag ticket is al verkrijgbaar vanaf een prijs van €59,59-, niet verkeerd toch? En dan te bedenken dat je op een festival aan de kust van Roemenië een dansje aan het doen bent.

Oke, de ticketprijzen liggen vast en zeker binnen je budget, maar je moet nog wel je vlucht regelen en accommodatie zien te regelen. Toch zien wij een perfecte kans om dit festival te combineren met een langer verblijf in Roemenië. Het is een prachtig land met een heerlijke temperatuur die kunnen oplopen tot wel 30 graden. Met een omgeving aan de Zwarte Zee is Constanta zeker aan te raden om even een kijkje te nemen.

Zie hier alle tickets voor het Neversea Festival 2019 zodat jij en start kan maken aan de trip naar Roemenië.