Ja hoor je ziet het goed! Zanger Nick schilder heeft de afgelopen tijd wel heel hard getraind om op de cover te kunnen staan van de Men’s Health en dat is te zien. Zo gespierd hebben we hem nog nooit eerder gezien!

Cover van Men’s Health

Eindelijk is de cover te zien van de nieuwe Men’s Health, en wauw, wat ziet Nick Schilder er knap uit. Eerder heeft Simon Keizer al op de cover van de Men’s Health gestaan en nu heeft Nick hem opgevolgd.

Hoe heeft Nick dit lichaam voor elkaar gekregen?

Nick heeft niet zomaar zo’n lichaam gekregen. Zo heeft dit een hoop werk gekost. Zo is hij in 2010 al begonnen met krachttraining. Alleen heeft Nick de afgelopen tijd wel wat harder getraind dan normaal. Je moet er namelijk wel wat voor over hebben om op de cover van de Men’s Health te kunnen staan. Nick heeft aangegeven dat het wel lastig was dat trainen in de coronatijd omdat iedere keer de sportscholen weer dicht gingen. Om dan de goede discipline te hebben is heel belangrijk en dat is zeker gelukt! De Volendamse zanger is nog nooit zo ripped geweest!

Vegan sixpack

Tijdens dat Nick Schilder zo veel getraind heeft, moest hij ook op zijn voeding letten. Zo at hij al veganistisch omdat hij wat gezonder wilde leven. Door zijn vrienden werd hij al uitgelachen door de manier van hoe hij gespierd wilde worden. Toch heeft Nick even het tegenbewijs geleverd! Mensen gaven namelijk aan dat hij kip moest eten voor de krachttraining. Nick vindt het maar onzin. Zo te zien kun je een prachtig lichaam krijgen door alleen plantaardig te eten.

Reacties

Nick deelde via zijn Instagram een foto van de nieuwe cover van de Men’s Health waar hij op te zien is. De reacties begonnen gelijk binnen te stromen. Zo liet Bas Smit weten dat die het niet normaal vond en Monique Smit liet een reactie achter: “Hallo zeg!! Ik kom morgenochtend even een kopje suiker lenen.” Verder liet Nick zijn vrouw Kirsten ook nog even een reactie achter: “Niet normaal, zo trots op jou”

Lees ook: Nick Schilder laat sixpack zien op de cover van Men’s Health