Na enkele dagen dat de videoclip van de nieuwe hit Freaky Girl van Nicki Minaj werd gedropt, zijn haar fans een beetje bezorgd. Heeft zij nou een verslanking-filter gebruikt? De fans van Nicki beweren dat er paar keer een glitch in de clip voorkomt, not cute. Je ziet een duidelijk verschil. Glitch na glitch zie je duidelijk dat haar waist veel smaller is gemaakt dan het werkelijk is, it’s sad.

Bron: @nickiminaj

It glitched

Het Instagram-account @problematicfame die al bekend staat voor het exposen van celebreties en hun onbewerkte of toen en nu foto’s, laat een duidelijke zij-aan-zij foto zien. Aan de linkerkant zie je de unedited clip en aan de rechterkant de edited clip. Je ziet een heel groot verschil. Nicki heeft duidelijk inches van haar waist eraf bewerkt, why girl? 

De post heeft inmiddels al 11.6K likes en 597 reacties. Naast de foto is er ook een clip van Nicki’s video gedeeld waar je duidelijk ziet dat het hek in de achtergrond gebogen is, waarschijnlijk ook door de afslank-filter. Als caption zet @problematicfame: ”Nicki Minaj’s lichaam’s filter glitched een enkele paar keren in haar nieuwe videoclip. Er is zelfs een moment dat de de filter niet eens is aangebracht. Het feit dat dit soort technologie bestaat en in deze mate wordt gebruikt is deprimerend naar mijn mening. Ik stuur Nicki alleen maar liefde en ik hoop dat zij realiseert hoe perfect zij is zonder het editen.”

Ben je zwanger?

Twee maanden geleden gingen er geruchten rond dat Nicki misschien zwanger was, she was not guys. Er ging een filmpje rond waar je duidelijk in kon zien dat ze een buikje had, wat heel normaal is. Fans waren er zo van overtuigd, dat ze Nicki begonnen te feliciteren, oh no. Nicki ging live op Instagram om een paar beruchte vragen te beantwoorden. Een van de vragen ging over de vermeende zwangerschap.

“Ben ik zwanger?”, zegt Nicki geschokt. Nicki vervolgt met: ”Oh ik wou dit tweeten: ik ben niet dik, maar zwanger. Kort na haar uitspraak zei ze: oh wacht, zei ik het verkeerd? Volgens mij wel. Wat ik wou was zeggen was: ik ben niet zwanger maar dik, maar bedankt voor de felicitaties guys.” Wij kunnen ons voorstellen dat je daar onzeker van wordt, that’s not nice. Is dit een van de redenen waarom Nicki een afslank filter heeft gebruikt? Wij hopen dat Nicki zichzelf mooi vindt zoals ze is, en dat ze niks aantrekt over wat iedereen zegt, because she’s perfect. We love you, Nicki!