Waar de meeste mensen nu naar de kapper gaan om er tip top uit te zien voor de feestdagen, gaat Nicolette Kluijver naar de kapper door de warmte. Of naja, misschien óók wel door de feestdagen. De presentatrice woont op Bonaire, en vergeleken met hier is het daar snikheet. Die lange natte lokken tegen je nek zijn een no go, dus Nicolette ging voor extra kort!

Nicolette Kluijver knipt haren
Bron: @nicolettekluijver_

Bonaire

Je hebt haar niet kunnen missen: Nicolette Kluijver. De blondine presenteert momenteel Expeditie Robinson, maar het is voor haar appeltje eitje. Ze presenteert het programma als sinds 2014, ze weet dus als geen ander waar ze mee bezig is. Waarom in Nederland blijven, als je ook op Bonaire kunt wonen, moet Nicolette Kluijver gedacht hebben toen al haar presentatieklussen tijdens corona zo goed als stil kwamen te liggen. Groot gelijk heeft ze, want wij zouden ook niet twee keer nadenken om te verkassen naar het o zo zonnige Caribische gebied.

Tussendoor moet ze echt wel één keer in de zoveel tijd terug naar Nederland. “Dat op en neer pendelen is nog wel een dingetje”, legde ze uit aan Beau Monde. “Het eiland bevalt me goed. Ik heb een klein huisje waardoor we eigenlijk altijd buiten zijn. Hier midden in de natuur hoor ik ’s ochtends de vogels en pluk ik de papaya’s uit de tuin. Het is een tropical dream.” Nou, dat geloven we wel ja!

Pittig kort

Hoewel Nicolette geen super lange lokken had, heeft ze er toch weer een stuk afgeknipt. Snappen we wel met die hoge temperaturen daar! Hoog tijd voor wat verandering, op haar Instagram deelt ze een video van zichzelf waarin duidelijk te zien is dat er een flink stuk van haar lokken af is. Enne, ook wat highlights hier en wat highlights daar zijn duidelijk te zien.

“Oma kapsel of juist niet?”, schrijft ze onder de reveal”. “Ik vind het prachtig! Maar is dit HET moment: lekker kort en pittig? 👵”. Wij vinden het er fantastisch uit zien, en aan de reacties te zien zijn wij niet de enige die er zo over denken!