Nienke Plas mag sinds gister haar prachtige dochter verwelkomen op de wereld. Een geboorte is al bijzonder genoeg, maar bij dit wondertje ging het toch iets specialer.

Nienke Plas bevallen
Bron: @nienkeplas

Babynummer drie

YouTuber Nienke Plas staat bekend om haar geweldige humor. Op haar YouTube account vlogt ze en laat ze subscribers iets meer zien van haar leven. Ook op Videoland heeft ze haar eigen realityshow genaamd Nienke en Resley Weten het Zeker. Daar wordt de familie gefilmd tijdens het organiseren van hun droom, een sprookjeshuwelijk. Er is niks wat Nienke niet kan, want muziek maken kan ze ook en presenteren heeft ze ook gedaan. Zo heeft ze ook haar eigen album op Spotify.

Nu is baby nummer drie eindelijk op de wereld gekomen. Nienke is al mama van twee zoontjes. En dat ze nu dan mama mag worden van een meisje is natuurlijk speciaal.

‘Princess van de familie’

Op Instagram deelt Nienke met haar volgers dat haar dochtertje geboren is. Dit doet ze met een foto waarop ze samen met haar man Resley het kleine meisje vasthoudt. De naam van het dochtertje is Harley Emani Nya. Wat de geboorte nog specialer maakt, is dat ze is geboren op onafhankelijkheidsdag van Suriname. Meestal worden baby’s op de wereld gebracht door een verloskundige, maar lieve Harley werd opgevangen door haar twee tante’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas) 

Prinses van de familie

Als caption schrijft Nienke: “Een storm aan weeën. Bad had net een natte bodem en toen was deze baby er klaar voor. Geboren op onafhankelijkheidsdag van Suriname – Srefidensi 🇸🇷 25-11-2022. Zonder verloskundige, gewoon opgevangen door je tante’s Elvira en Bryana 🤍 DANKBAAR. Welkom lieve Harley Emani Nya. Meid je bent nu al de prinses van de familie 🎀” We wensen het prachtige gezinnetje heel veel geluk!