Iedere week lijkt het wel alsof een BN’er slachtoffer van een juice-kanaal is. Deze week zijn Nienke Plas en lover Resley aan de beurt. De twee zouden allesbehalve een goede relatie hebben, aangezien Resley meerdere keren werd gespot met andere vrouwen. Of het waar is? Resley en Nienke reageren op hilarische wijze op alle vreemdgaan-geruchten.

Samen gespot

Op Juicechannel en het Insta-account van Yvonne Coldeweijer stroomden de afgelopen dagen berichten over Nienke Plas en Resley binnen. Zo zou Resley vreemdgaan en werd hij al een tijd lang met dezelfde vrouw gespot. “Hij heeft samen met zijn vrienden een appartement gehuurd in Amsterdam waar zijn vrienden en hij kunnen chillen met andere dames”, klonk het op Juicechannel.

Heel vaak bevestigd

Het verhaal over Resley zou door tien mensen bevestigd zijn én werd zelfs nog erger gemaakt. “Zelfs een aantal dagen voor zijn bruiloft”, werd over het vreemdgaan-verhaal van Resley gezegd.

Of de rumors rondom Resley en Nienke waar zijn? Daar besloten de twee op te reageren. Waar veel BN’ers kiezen voor een mediastilte, besloot het koppel het tegenovergestelde te doen. “Bullshit be bullshit“, deelt Nienke bij een aantal hilarische memes op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

“Hoge bomen vangen veel wind” en “Wanneer een andere teef zijn aandacht krijgt”, zijn memes die Resley en Nienke hilarisch op de kiek hebben gezet. Eén ding is wel duidelijk: de vreemdgaan-geruchten doen de twee blijkbaar helemaal niets. Als dat geen vertrouwen in elkaar is, dan weten wij het ook niet meer.

Lees ook: Nienke Plas trakteert zichzelf op miljoenenwoning in Amsterdam