Vooral wanneer je wat langer in een relatie zit, kunnen er dingen veranderen. Zo gaan de echte fladderende vlinders weg en verandert dit na een tijdje gewoon in houden van. Niet alleen dit verandert. Het kan ook zijn dat jullie net wat minder tussen de lakens duiken dan voorheen. Is het een slecht teken als je niet vaak met je partner naar bed gaat? Lees het hier.

niet vaak met je partner naar bed

Je moet niets

Wanneer je minder vaak zin hebt in een wippertje kun je je al snel zorgen maken. Je hoort en ziet totaal andere ervaringen om je heen en als je je een beetje inleest, kom je er al snel achter dat er van alles moet gebeuren om de zin weer terug te krijgen. Hoewel dit logisch klinkt, is dit het eigenlijk helemaal niet. Het is namelijk gewoon heel normaal om even geen zin te hebben. Je hoeft je hier dus absoluut geen zorgen over te maken!

Waarom heb je minder zin in een bedavontuurtje?

Het is dus helemaal niet zo gek dat je een mindere periode kent en wat minder zin hebt om iedere keer het bed in te duiken. Er zijn zelfs verschillende oorzaken vastgesteld die hiervoor kunnen zorgen. Zo kunnen stress, tekort aan slaap, het krijgen van kinderen of hormonen er zomaar voor zorgen dat jullie even wat minder intiem zijn. Daar kun je dus helemaal niets aan doen!

Goed of slecht teken?

Het is dus echt geen slecht teken als je even wat minder zin hebt. Zoals we eerder al benoemden, merken sowieso vele stellen dat het gaandeweg een relatie minder wordt. Je hoeft je hier dus zeker geen zorgen over te maken én je moet vooral onthouden dat je helemaal niets moet! Sterker nog! Een goede relatie zorgt juist voor minder actie tussen de lakens. Geef het even de tijd, blijf altijd goed communiceren met je partner en voor je het weet duiken jullie echt weer regelmatig met veel plezier en genot tussen de lakens!