Zijn meer reizen en een liefde vinden de goede voornemens voor dit jaar? Dan is dit jouw kans. RTL is namelijk op zoek naar singles die willen meedoen aan een nieuw datingprogramma. Hier leer je je potentiële lover tijdens een droomvakantie kennen. Enne, je kan je nu nog aanmelden.

Datingprogramma liefde reizen
Bron: Unsplash

Liefde

Lekker makkelijk: Liefde. Zo heet het nieuwe RTL datingprogramma waar ze nog mensen voor zoeken. En misschien is dit wel écht iets voor jou! In dit gloednieuwe avontuur gaan vrijgezellen tijdens een droomreis op zoek naar de liefde. Reizen en liefde, wat wil je nog meer?

Er zijn vier kandidaten waarvoor jij je kunt opgeven. Sandra, Cliff, Mehrnaz en Robin. Als je door de selectie komt, ga je met diegene op speeddate. Hij of zij kiest vervolgens drie personen uit die mee mogen op reis. Het is natuurlijk een gigantisch mooie ervaring én wie weet springt er wel een vonk over tussen jou en één van de kandidaten. Zij kunnen niet wachten en zijn klaar om zich open te stellen, jij ook?

Release

Wanneer het nieuwe datingprogramma te zien is, weten we nog niet. De droomreizen met de singles zullen begin 2023 plaatsvinden, hopelijk krijgen we deze zomer een update. Zit er nou iemand voor je tussen van de hoofdkandidaten en zou jij je wel willen aanmelden? Dat kan! Wacht niet te lang en meld je snel aan. Het zou zomaar kunnen dat jij je nieuwe jaar straks aftrapt met een prachtige vakantie én een nieuwe partner.

Terwijl we rustig afwachten op het programma ‘Liefde’, kan je nu genieten van een gloednieuw seizoen van Prince Charming. Binnenkort kunnen we ook een nieuw seizoen van De Bachelorette verwachten, het wordt dus een jaar full of love. Wij kunnen niet meer wachten!