Als je het kiezen tussen dilemma’s altijd al moeilijk vond, dan is dit helemaal een hels karwei voor je. In dit nieuwe drankspel draait alles om twee moeilijke opties en je móet kiezen. Ben jij in voor een potje ‘never have i ever‘ of doen, durven of de waarheid? Dan is dit een spel dat voor jou op je lichaam geschreven is. Het bestaat uit moeilijke dilemma’s die je hersens laten kraken. Sounds interesting right?!

friends-fem-fem

Drankspel met dilemma’s

Pick Your Poison is een drankspel wat een mix is van vragen die je bijna niet kunt beantwoorden en onmogelijke dilemma’s. De resultaten zijn behoorlijk spectaculair. Er bestaan twee versies, eentje die milder is en eentje die wat viezer is. Welke kies jij?

Spelregels

Dus, zo werkt het spel: het bestaat uit 350 ‘poison’ kaarten waarop scenario’s staan. Denk hierbij aan tegenstellingen zoals ‘neem elke ochtend bij het ontbijt vijf slotjes tequila’ óf ‘elke keer als je je naam schrijft teken je een penis tussen je voor- en achternaam. Het is de bedoeling dat je het spel in een groepje speelt en elke ronde is er een rechter.

De rechter kiest twee kaarten en combineert deze samen tot een vreselijk moeilijk dilemma. Daarna mogen de overige spelers vragen stellen om erachter te komen wat er op de kaarten staat. De rechter kan het dilemma uitbreiden. Na de vragen, is het de bedoeling dat iedereen een kaart kiest.

Whats next… is het hopen dat de meeste voor dezelfde kaart gaan. Als dat zo is, win je een punt. Is het niet zo, dan wint uiteraard de rechter. Zo kom je erachter voor welk dilemma je vrienden zullen gaan en worden de diepste geheimen en verlangens aan het licht gebracht. Natuurlijk heet het niets voor niets een drankspel en moet je dus drinken als je verliest. Geen echte straf toch?

poison-fem-fem

 

Snel een avondje met je friends organiseren dus!!