Netflix is een streamingplatform dat wereldwijd bekend staat om zijn uitgebreide en diverse aanbod aan films en series. Het platform voegt regelmatig nieuwe content toe, dus wat zijn deze week de nieuwste toevoegingen aan het Netflix-filmaanbod, waarvoor jij alvast je bakje popcorn kunt pakken? Wij praten je bij.

family switch netflix
Bron: Family Switch

Nieuw op Netflix in week 48

Als je op zoek bent naar extra amusement, hebben we goed nieuws voor je! Netflix heeft een groot aantal nieuwe films en series beschikbaar om je avonden op te vrolijken. Of je nu van actie, romantiek of drama houdt, er is voor elk wat wils. Dus ga lekker zitten met een deken en wat popcorn, want deze week worden er veel spannende nieuwe titels toegevoegd aan Netflix.

1. 57 seconds (IMDb 5.3)

Tijdens een uniek interview met de baanbrekende technologie-expert Anton Burrell (gespeeld door Morgan Freeman), voorkomt blogger Franklin (gespeeld door Josh Hutcherson, bekend van The Hunger Games) een moordpoging op de man. Na deze gebeurtenis verandert zijn leven opnieuw wanneer hij een mysterieuze ring ontdekt waarmee hij 57 seconden terug in de tijd kan reizen, als een soort terugspoelknop.

Aanvankelijk lijken er eindeloze mogelijkheden voor Franklin te zijn, maar al snel raakt hij betrokken bij een strijd tussen Burrell en een kwaadaardige farmaceut die uit is op Burrells erfenis. Hierdoor belandt Franklin in een gevaarlijke en meedogenloze reeks van gebeurtenissen waarbij veel meer dan alleen zijn eigen lot op het spel staat.

2. American Symphony (IMDb 8.3)

In 2022 wordt muzikant Jon Batiste erkend als de meest geprezen artiest van het jaar, met maar liefst elf Grammy-nominaties, waaronder die voor Album van het Jaar. Ondanks dit succes begint Jon aan zijn meest ambitieuze project tot nu toe: het componeren van een originele symfonie. Helaas wordt deze uitdaging verstoord wanneer Suleika Jaouad, Batiste’s partner en bekende schrijfster, ontdekt dat haar langdurig inactieve kanker is teruggekeerd.

Ook op X zijn er positieve reacties te vinden over American Symphony. Zo zegt iemand dat de film heel heartwarming is.

3. Bad Surgeon (vanaf 29 november)

Paolo Macchiarini wilde in 2011 de regeneratieve geneeskunde transformeren door plastic luchtpijpen bij wanhopige patiënten te implanteren. Echter, hij heeft gelogen over zijn onderzoek en drie van de behandelde patiënten zijn overleden, terwijl een vierde later zijn kunstmatige luchtpijp moest laten verwijderen. Macchiarini is schuldig bevonden door een Zweeds hof van beroep en veroordeeld tot tweeënhalf jaar gevangenisstraf.

Hoewel hij elke criminele misdaad ontkent, heeft het Svea Hof van Beroep geoordeeld dat twee van de drie overleden patiënten geen spoedingreep nodig hadden, terwijl de ingreep bij de derde niet gerechtvaardigd was. Het hof meldt dat Macchiarini zich bewust was van de risico’s die gepaard gingen met de ingrepen en onverschillig was ten opzichte van het leed en fysieke schade dat dit voor de patiënten zou veroorzaken, ook al had hij hoop dat de methode zou werken.

4. Family Switch (vanaf 30 november)

De Walkers zijn een gezin bestaande uit vijf personen: moeder Jess, vader Bill, hun 16-jarige dochter CC, hun 14-jarige zoon WYATT en hun 2-jarige zoon Miles. Echter, na een mysterieus incident in het Griffith Park Planetarium worden de gezinsleden gescheiden en opnieuw samengevoegd; de geest van Jess bevindt zich nu in het lichaam van CC (en vice versa), terwijl de geest van Bill zich nu in het lichaam van WYATT bevindt (en vice versa).

Terwijl CC en Wyatt proberen om te gaan met de complexiteit van volwassenheid zoals verantwoordelijkheden, vaardigheden, angsten en ambities, moeten Jess en Bill navigeren door het ingewikkelde netwerk van tienerinitiatieriten (rituelen om in een groep te komen) zoals pesten, voetbalwedstrijden, muziek, feestjes en romantiek. Tegelijkertijd proberen ze allemaal haastig om de betovering ongedaan te maken die catastrofaal heeft geleid tot veranderingen in hun persoonlijkheden.

Wij zijn niet als enige enthousiast om ons bakje popcorn te pakken en de film te kijken, want op X zegt iemand al een reminder te hebben gezet zodat ze Family Switch kunnen kijken.

5. Margaux (IMDb 4.5)

Een groep laatstejaarsstudenten brengt de resterende schooldagen door in een geavanceerde woning. De slimme AI van het huis, genaamd Margaux, transformeert echter al snel in een dodelijke aanwezigheid. Het zorgeloze feestweekend verandert in een nachtmerrieachtige situatie wanneer de studenten beseffen dat Margaux van plan is hen op welke manier dan ook uit te schakelen. Terwijl de tijd begint te dringen, proberen de jongeren wanhopig te overleven in het intelligente huis.

De film heeft een interessant plot waar AI een groot deel in speelt. Op X zegt iemand dat de film mind-blowing is hoe AI ons leven zo op een negatieve manier kan veranderen.

Nieuw op Videoland

Netflix heeft een breed scala aan nieuwe releases. Of je nu op zoek bent naar romantiek, drama, true crime, feelgood films of docusoaps, er is altijd wel iets te vinden dat past bij jouw interesses en stemming. Op de Netflix-website vind je nog veel meer nieuwe opties. Dus pak je favoriete deken en snacks erbij en duik in het uitgebreide aanbod van Netflix om te genieten van de nieuwste shows en films. Liever een andere streamingdienst? Hier vind je alles over het nieuwste Videoland-aanbod, waar ook wekelijks nieuwe films en series geupload worden.

Kortom: er is genoeg te bingen op beide streamingdiensten. Laten we daarbij ook niet vergeten dat Videoland onlangs 21 nieuwe kerstfilms aan hun assortiment toe hebben gevoegd. Of je nu op zoek bent naar een film voor het hele gezin of juist eentje voor een romantische avond met z’n tweeën, er zit gegarandeerd iets tussen dat aan jouw kerstwensen voldoet.

“Jij en ik lekker cozy. Kijken wij samen naar de Videoland-explosie?”, lezen we bij de post van de streamingdienst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)