Met de herfst in volle gang en de temperaturen die dalen, is er geen beter excuus om gezellig binnen te blijven en te genieten van je favoriete films en series. Gelukkig heeft Videoland weer een aantal spannende nieuwe toevoegingen voor week 48. Of je nu houdt van actie, drama of komedie, er is voor elk wat wils. We snappen het, de keuze is reuze, dus wij sommen de nieuwkomers voor je op.

Nieuw op Videoland

Nieuw op Videoland in week 48

Het is dus weer de hoogste tijd om jezelf te nestelen op de bank en te genieten van een heerlijke avondje voor de televisie. Enne met de nieuwste toevoegingen aan het aanbod van Videoland, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van iets interessants om naar te kijken. Deze week brengt Videoland namelijk een aantal nieuwe films en series uit die ervoor zorgen dat jij jezelf kunt onderdompelen in spannende verhalen, grappige scenario’s en meeslepende personages. Zet je dus schrap voor een binge-waardige line-up die je niet wilt missen! Benieuwd naar welke titels jouw avonden gaan vullen? Lees snel verder en plan je kijkmarathon nu alvast in. Want geloof ons: er is veel leuks te zien.

1. Only You

Elisabeth en haar jeugdliefde staan op het punt om te trouwen en lijken beiden gelukkig te zijn met hoe hun leven verloopt. Echter, wanneer Arthur op het punt staat om op een lange reis te gaan, ontmoeten ze elkaar en verandert alles. Ze kunnen niet weerstaan aan de sterke aantrekkingskracht tussen hen en geven zich volledig over aan hun gevoelens. In dat moment bestaan hun plannen en de rest van de wereld niet meer – er is alleen nog maar elkaar. Maar dan ontdekt Elisabeth het grote geheim dat Arthur met zich meedraagt, waardoor hun levens opnieuw compleet worden overhoopgehaald. Elisabeth realiseert zich dat niets meer hetzelfde zal zijn vanaf nu.

2. Kroongetuige

Kroongetuige is een televisieprogramma dat werd uitgezonden op RTL 4. In het programma moet een groep bekende Nederlanders een fictieve moord oplossen. Wat ze echter niet weten, is dat één van hen de ‘kroongetuige’ is en in het geheim alles probeert te saboteren. Het programma combineert fictie, spel en reality en komt heel erg overeen met Wie is de Mol? Dus eh, do we need to say more?!

3. Love and Air Sex

Het beëindigen van een relatie met je geliefde is geen plezierige ervaring, vooral niet als je zelf degene bent die gedumpt wordt. Wanneer Stan, die zich eenzaam en radeloos voelt, hoort dat zijn ex-vriendin Cathy tijdens het weekend in Austin zal zijn, besluit hij impulsief om naar Texas te vliegen in de hoop haar toevallig tegen het lijf te lopen. Helaas wordt hij geconfronteerd met een andere relatiecrisis wanneer zijn vrienden Jeff en Kara net uit elkaar zijn gegaan. Terwijl ze samen langs dubieuze bars en nachtclubs trekken, realiseren de twee voormalige koppels dat het verwerken van een breuk soms veel ingewikkelder kan zijn dan verwacht. Vooral als je tussendoor ook nog eens betrokken raakt bij een luchtsekskampioenschap met intense concurrentie.

4. De Keldermoord

Vanessa Luyks raakt emotioneel verbonden met Kris Groffen, zonder enig vermoeden dat deze beslissing tragische gevolgen zal hebben. Langzamerhand neemt hij Vanessa weg uit haar bekende omgeving en brengt het gezin naar Herenthout, een plek ver verwijderd van alle bekende contacten.

5. André Hazes: Crossroads

Dit is het verhaal van André Hazes, waarbij er een einde komt aan de eindeloze geruchten. Gedurende twee jaar is André gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey, tijdens wat waarschijnlijk de moeilijkste periode in zijn leven was. Hij bevindt zich op een cruciaal punt, waarbij hij worstelt met angsten en persoonlijke demonen. André gaat de uitdaging aan en neemt rigoureuze beslissingen om met zichzelf in het reine te komen.

6. Bij Ons Op De Boerderij

Bij Ons Op De Boerderij volgt vier boerengezinnen terwijl ze hun dagelijks leven op de boerderij leiden. Het programma biedt een unieke kans om te zien hoe hard deze families werken en welke uitdagingen ze tegenkomen. Naast het boerenleven, krijgen we ook inzicht in hoe ze omgaan met hun privéleven en persoonlijke obstakels. Het leven als boer is een wereld apart. Het vereist veel inzet, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. De boeren zijn afhankelijk van factoren zoals het weer, de seizoenen en marktprijzen. Elke dag moeten ze beslissingen nemen die invloed hebben op hun bedrijf en inkomen. Dit vraagt niet alleen om kennis en ervaring, maar ook om doorzettingsvermogen en flexibiliteit.

7. Zeeman Confronteert

Thijs Zeeman, bekend van zijn televisieprogramma’s waarin hij misstanden aan het licht brengt, staat bekend als een ware held voor mensen die slachtoffer zijn geworden van stalkers, oplichters en andere louche figuren. Met behulp van grondig onderzoek en vastberadenheid gaat Zeeman de confrontatie met de daders aan, met als enige doel om hen voorgoed te laten stoppen.

Dus waarom zou je deze week nog buiten de deur gaan als je zo’n geweldig aanbod binnen handbereik hebt? Zet je favoriete snacks klaar, pak een warme deken en geniet van al het nieuwe materiaal dat Videoland te bieden heeft. Het maakt niet uit of je alleen kijkt, samen met je vriendinnen of met je lover – er is voor iedereen wel iets om van te genieten. Dus ga ervoor zitten en ontdek wat Videoland voor jou in petto heeft. Wedden dat deze week een heerlijke week wordt?