Eindelijk is het weer zo ver, er komt weer een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders! RTL Boulevard deelde afgelopen zondag dit geweldige nieuws op Instagram. Wij kunnen niet wachten om weer onze favoriete Echte Moeders te kunnen volgen!

Echte Gooische Moeders nieuw seizoen Kimberly
Bron: Videoland

Echte Gooische Moeders

Wij hebben ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen. De moeders zelf ook, maar Pauline Wingelaar geeft in een Instagram-video toe dat ze het ook wel weer aan moest wennen: “Een nieuw seizoen. Ja, altijd wel weer even wennen dat er weer camera’s meegaan.” Wat we dit nieuwe seizoen kunnen verwachten van de dames, daar willen ze nog niet al te veel over vertellen. Maar één ding weten we wel, een oude bekende keert weer terug!

Kimberly Bosman

Kimberly Bosman kunnen we het nieuwe seizoen namelijk weer zien. Aan RTL Boulevard vertelt ze wat de reden was dat ze het afgelopen seizoen niet aanwezig was. “Ik had gewoon heel even tijd voor mezelf nodig. Privéomstandigheden en de salon natuurlijk na alle coronaperiodes.” Maar gelukkig is ze nu weer terug en ze is daar zelf ook heel erg blij mee. “Maar ik ben er weer helemaal klaar voor. Ik heb ze gewoon gemist. Ik vind het ook echt weer gezellig. We hebben zoveel lol weer. Als vanouds.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Harmonie en evenwicht

En de andere dames zijn er ook blij mee dat Kimberly weer terug is: “Kimberly zorgt altijd voor harmonie en evenwicht. We zijn wel eens een beetje druk en staan aan”, legt Pauline uit. “En Kimberly vindt de balans. Maar, we gaan dit seizoen ook Kimberly leren voor zichzelf op te komen”, vervolgt ze. Wij zijn in ieder geval ontzettend blij dat er weer een nieuw seizoen aankomt en we kunnen niet wachten om de Echte Gooische Moeders weer op ons beeldscherm te zien!

Lees ook: Hoe leuk: Monica Geuze en Kaj Gorgels krijgen een eigen Videoland-serie