We hebben allemaal massaal genoten van het afgelopen seizoen van het programma Echte Meisjes in de Jungle. En niet alleen van de afleveringen die in de jungle van Laos waren opgenomen. Nee, we hebben natuurlijk ook genoten van de kers op de taart: de reünie aflevering. Na de opnames had RTL Boulevard de kans om wat vragen aan Valerio te stellen. In dit interview zei de presentator wel iets heel opvallends. Betekent dit dat er een nieuw programma komt van het succesvolle drama programma?

valerio vertelt over nieuw seizoen echte meisjes in de jungle
Bron: Videoland

De reünie aflevering

In de jungle van Laos is er heel wat gebeurt. Dat hebben we kunnen zien in alle afleveringen die op Videoland staan. Er was dus een hoop te bespreken onder de echte meisjes. En het is dus ook geen verrassing dat er weer lekker veel drama bij kwam kijken tijdens de reünie. Michella en Janice vlogen elkaar nog net niet de haren in en Esmee en Louisa hebben het goed gemaakt met elkaar. Kortom er werd teruggeblikt op het avontuur wat de groep meiden hebben gehad.

Nog een seizoen

Na afloop van de reünie werd presentator Valerio geïnterviewd door RTL Boulevard. Zij stelde hem de vraag die bij iedereen door het hoofd ging: komt er een nieuw seizoen van de Echte Meisjes in de Jungle? Als het aan Valerio zou liggen dan komt die er zeker. “Ik heb zo’n geweldige tijd in de jungle gehad met die meiden, dat ik het ongelofelijk leuk en een eer zou vinden om nog een seizoen te mogen doen.”

Voor de rest houdt Valerio het erg vaag. Hij kan geen uitspraken doen over of er al concrete plannen zijn.“Ik kan daar nog geen harde uitspraken over doen. Wat ik wel kan vertellen, is dat we een wereldkaart hebben gekocht, drie dartpijlen en een blinddoek. Dus we zijn gewoon een beetje over de wereld aan het kijken wat eventueel een leuke locatie kan zijn. Maar of dat er komt, en of ik daarbij ben, dat is de grote vraag.”

Andere meisjes

Hoewel Valerio het erg gezellig zou vinden als de meisjes van dit seizoen opnieuw mee zouden doen, hoopt hij wel dat er een paar nieuwe meisjes tussen zouden gaan zitten. “Ik zou het leuk vinden als er een paar nieuwe meiden bij zouden zitten als er en nieuw seizoen komt, maar van mij mag de oude vertrouwde garde ook wel weer mee. Ze hebben geleverd. Het was geweldig, het was leuk. We hebben onze ogen uitgekeken en we hebben ervan genoten.”

Of er een nieuw seizoen gaat komen weten we dus niet honderd procent zeker. Maarre, wij hopen van wel!