Vanaf 16 januari is het zover: het nieuwe seizoen van Married at First Sight gaat van start. Fans van dit heerlijke programma kunnen opgelucht adem halen, want er staan maar liefst twee afleveringen per week op het programma. In dit seizoen worden wederom wildvreemde mensen aan elkaar gekoppeld en geven zij elkaar het ja-woord zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Dat wordt weer smullen!

Married at First Sight nieuw seizoen
Bron: Married at First Sight

Married at First Sight

Married at First Sight is het mega heerlijke concept dat sterk afhankelijk is van wetenschap. Het matchingproces houdt rekening met de persoonlijkheid, interesses en andere belangrijke factoren die bijdragen aan een succesvolle relatie. Na het huwelijk gaan de pasgetrouwde stellen direct op huwelijksreis om elkaar beter te leren kennen. Daarna brengen ze een week samen door en proberen ze te ontdekken of ze voorbestemd zijn om samen te zijn of dat hun huwelijk geen lang leven zal hebben.

Married at First Sight heeft al verschillende succesverhalen voortgebracht sinds de start van het programma. Bram en Patty, Nikolai en Chantal, Rowan en Astleigh, en Sonny en Dylan zijn nog steeds samen na hun avontuur in het programma. Het succes van deze koppels kan waarschijnlijk worden toegeschreven aan de goede match die door wetenschappers is gemaakt.

Carlo Boszhard presenteert het programma op een charmante manier en neemt de kijkers mee in de wereld van bijzondere relaties. Met zijn humor en empathie weet hij de spanningen en emoties effectief over te brengen op het publiek. Love it!

Married at First Sight: Match or Mistake

Onlangs werd het nieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake uitgezonden. Dit programma draait om voormalige deelnemers die op zoek zijn naar een nieuwe partner. Ze krijgen de kans om verschillende potentiële partners te ontmoeten en uiteindelijk te beslissen of ze willen trouwen met hun match of dat ze liever verder zoeken. Enne, wij denken dat we het er allemaal wel mee eens zijn dat dit seizoen veel juicy wendingen zat.

Hopelijk is ook het nieuwe seizoen van Married at First Sight er eentje om nog lang over door te praten! Dus pak je agenda erbij en markeer 16 januari als startdatum van een heerlijk nieuw seizoen!