Elf BN’ers ondergaan loodzware mentale en fysieke trainingen. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf? Na het mega grote succes van het eerste seizoen, komt er nu ook een tweede seizoen van Special Forces VIPS. En je kan het eerder kijken dan verwacht!

Special Forces VIPS
Bron: Videoland

Special Forces VIPS

Ben jij een Expeditie Robinson-fanaat? Dan vind je dit ook leuk, want dit zal er stukken heftiger aan toe gaan. Elf bekende Nederlanders doen mee aan de zwaarste training van hun leven. Onder leiding van oud-Special Forces operators zullen ze de loodzware mentale én fysieke trainingen moeten ondergaan. Ze worden gescheiden van hun naam, privacy en autonomie. Ze zijn slechts een nummer. Ja, dat wordt dus geen lachertje voor hen. De BN’ers doen mee aan dit zware avontuur in de bossen van Slovenië, helemaal geïsoleerd van het thuisfront. Het enige wat ze hebben, is elkaar.

Nog geen beeld voor je? Bekijk het filmpje voor een impressie.

Seizoen twee

De training is samengesteld en gebaseerd op de realistische Special Forces training. In Jip en Janneke taal: het is de zwaarste training van Nederland. De Special Operations Forces die de VIPS ‘martelen’ zijn de speciaal getrainde militaire eenheden van de Nederlandse Defensie. De deelnemers komen zichzelf dus keihard tegen en staan oog in oog met hun grootste angsten. Ja, heftig hé? Dit jaar gaat het alleen maar erger worden, als we de teaser moeten geloven. Oordeel zelf maar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

Release

De deelnemers zullen binnenkort bekendgemaakt worden, maar een datum hebben we al wel! Lang hoeven we niet meer te wachten totdat het nieuwe seizoen van start gaat, want Special Forces VIPS is vanaf woensdag 2 november wekelijks te zien bij Videoland. Zo spannend!