Heb je niet genoeg gekregen van het laatste seizoen van Special Forces VIPS? Dan hebben we goed nieuws! Er komt binnenkort weer een nieuw seizoen op Videoland. En dit keer komen ze met een twist.

special forces vips

Special Forces VIPS

In het televisieprogramma gaan tien bekende Nederlanders de uitdaging aan om een militaire training te volgen. Deze training zou gelijk moeten staan de realistische special forces training. Special forces zijn speciaal getrainde militairen van de Nederlandse Defensie. Tijdens de training doen ze verschillende opdrachten, gaat het fout, dan moeten ze opnieuw de opdracht uitvoeren. De training duurt een week lang. Ze mogen geen contact hebben met hun thuisfront en zijn helemaal geïsoleerd, diep in de bossen. Hoe ver durven ze te gaan?

Als er aanwijzingen worden doorgegeven dan moet dit direct uitgevoerd worden. Ook al is dat om twee uur in de nacht. Als de aanwijzing fout of te laat wordt uitgevoerd, dan worden alle kandidaten gestraft. Als er een kandidaat is die de groep niet kan bijhouden of wil stoppen met het programma, hoeven ze alleen “ik geef op” te roepen. De kandidaat moet dan gelijk het kamp verlaten zonder afscheid te nemen.

Nieuw seizoen

Heb je genoten van de eerste twee seizoenen? Binnenkort kan je dan ook genieten het derde seizoen. Videoland laat weten dat het nieuwe seizoen vanaf 15 april te zien is. De eerste twee seizoenen waren een succes. De winnaars van het vorige seizoen waren Kaj Gorgels, Donny Roelvink en Mark Schaaf. Zij behaalden met z’n drieën de eindstreep.

In het nieuwe seizoen komt er een nieuwe twist. Dit keer doen namelijk niet alleen bekende Nederlanders mee aan het programma, maar ook onbekende Nederlands doen dit jaar mee. Wie zullen dit keer de eindstreep behalen? Wij zijn benieuwd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)