Hij is er! Het filmpje waar we allemaal op hebben gewacht. Nikkie deelt op haar YouTube-account haar gehele bruiloft van begin tot eind, omg. De tortelduifjes zeiden op dinsdag 6 juni het jawoord en hielden sindsdien alle fans in spanning. In een filmpje van 25 minuten verteld Nikkie alle details en laat ze ook nog beelden zien, yess. Wat ze ook laat weten is wat vanaf nu haar achternaam is.

Bron: @nikkietutorials

The wedding

Nikkie vertelt in het filmpje terwijl ze bezig is met haar make-up, hoe haar hele bruiloft is gegaan. Ze nodigt ons uit om via dit filmpje alsnog aanwezig te zijn bij haar bruiloft. Bij de ceremonie droeg Nikkie een witte jurk, en die heeft zij helemaal zelf samengesteld. Dit deed ze met twee verschillende schetsen van de ontwerpers Viktor & Rolf. Make-up heeft ze zelf gedaan, and as always it was pretty.

En toen kwam het moment waarbij ze elkaar allebei voor het eerst zagen. Beiden stonden ze vol spanning en met hun ogen dicht tegenover elkaar. 3, 2, 1. Nikkie en Dylan zijn beiden in schok van hoe ze eruitzien. Hiervoor hadden ze elkaar nog nooit zo dressed up gezien. Tijdens de ceremonie zong Davina Michelle het nummer Always remember us this way, gezongen door Lady Gaga in de film A Star is Born.

Mr. & Mrs. Tutorials

Nikkie vertelt in haar filmpje dat ze vanaf nu geen Nikkie de Jager meer heet maar Nikkie de Jager-Drossaers. Verder vertelt ze ook dat er heel veel is gehuild tijdens de bruiloft, aww. Alle gasten van de bruiloft moesten voorafgaand de ceremonie hun smartphone inleveren bij de ceremoniemeesters. Dit deed ze zodat iedereen echt van het moment kon genieten.

Het is duidelijk te zien dat de twee enorm hebben genoten op hun trouwdag. Van alle vrienden en familie, en al helemaal van elkaar. Wij van FEM FEM wensen Mr. & Mrs. Tutorial veel geluk samen.