Yes! Costa fans opgelet! Eindelijk is het bijna zover. Het is namelijk duidelijk wanneer de tweede Costa film gaat komen. Door uitstel was eerder de première van de nieuwe film niet doorgegaan. 28 april kun jij eindelijke de film zien in de bioscoop!

Tweede deel van Costa!

28 april is dus de datum die jij alvast in je agenda kan zetten. Hier kan je toch niet langer meer op wachten? De nieuwe film is het tweede deel van een eerdere hit uit 2001. 20 jaar later wordt er nog een tweede deel gemaakt op dezelfde locatie en deels met dezelfde acteurs. Wij zijn benieuwd of de film nu weer zo’n hit wordt net als in 2001! Toen trok de film vooral een jong publiek en zo’n 700.000 bezoekers. Dat is nogal wat!

Hoe gaat de nieuwe film eruitzien?

Super leuk dat er nu een tweede film van Costa gaat komen 20 jaar later. Maar hoe gaat deze nieuwe film eruit zien? De nieuwe film is geen gevolg op de film van 20 jaar geleden. Wel speelt het zich af op dezelfde locatie en met deels dezelfde personages. De hoofdrollen worden gespeeld door Katja Schuurman en Abbey Hoes. Katja was al eerder in de oude Costa film te zien. Deze keer komt Katja alleen iets anders voor in de film. Ze komt nu namelijk terug als de moeder van Abbey Hoes.

Andere BN’ers die te zien zijn in de nieuwe film zijn Roeland Fernhout, Soy Kroon, Oscar Aerts, Tina de Bruin en Stephanie van Eer. Wij kunnen niet wachten om naar de bios te gaan.

De Costa serie

Na het grote succes van de Costa film in 2001 is er ook nog een serie geweest. Vier seizoenen lang werd de serie afgespeeld bij BNN!

Kan jij nog wachten op het tweede deel van Costa? Wij in ieder geval niet!

Lees ook: Voor al onze amiga’s: Er komt een vervolg op Costa!