Goed nieuws! Vandaag is dé dag dat To All The Boys: Always and Forever op Netflix komt! We krijgen eindelijk te zien hoe het afloopt tussen Lara Jean Covey (Lana Condor) en haar vriend Peter Kavinsky (Noah Centineo). Helaas zal dit het laatste deel zijn van de driedelige filmreeks, maar niet getreurd: deze reeks loopt misschien ten einde, er komt snel een ander alternatief!

Summer pretty FEM FEM
@Youtube

The Summer I Turned Pretty

De succesvolle Netflix-films over het liefdesleven van Lara Jean Covey zijn gebaseerd op de bestsellers van Jenny Han. De schrijfster heeft nog meer geweldige boeken en verhalen onder haar naam staan, en na het succes van de To All the Boys-reeks heeft Amazon besloten The Summer I Turned Pretty op te pikken.

De reeks bestaat uit drie boeken: The Summer I Turned Pretty, It’s Not Summer Without You en We’ll Always Have Summer, waarvan het eerste boek alweer stamt uit 2009. In deze serie draait het om Isabel ‘Belly’ Conklin. De tiener brengt elke zomer door op het stand. Vanaf het moment dat ze voor het eerst wordt opgemerkt door twee broers is geen een zomer meer hetzelfde. Beloften worden gedaan en harten gebroken… Sounds familiar – Vampire Diaries fans, where you at?

In tegenstelling tot Netflix kiest Amazon Prime ervoor geen film, maar een achtdelige serie te maken. Auteur Jenny Han is razend enthousiast over het project. “Ik ben zo blij dat ik het verhaal van Belly kan vertellen in 2021. Voor fans van de boeken: het is het wachten waard. Voor alle nieuwkomers hoop ik dat ze verliefd zullen worden op de personages die mij zo ontzettend nauw aan het hart liggen”.

To All The Boys

In To All the Boys: Always and Forever zien we hoe Lara Jean Covey  zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar vriend Peter. Bekijk de trailer hieronder!

Lees ook: Ook vijfde seizoen aangekondigd voor de hitserie Dynasty!