Het weer heeft zich helaas wat terughoudend opgesteld, maar gelukkig betekent dat dat je het perfecte excuus hebt deze week. Je hebt namelijk alle vrijheid om jezelf heerlijk op de bank te nestelen en je over te geven aan een dagje Netflix. Enne, wat hebben we dan goed nieuws! Want deze vijf gloednieuwe series en films zijn onlangs toegevoegd aan het Netflix-aanbod, en geloof ons, dit wil je niet missen!

Nieuwe films en series Netflix augustus 2023

You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah

Stacy en Lydia zijn hartsvriendinnen die altijd al hebben gefantaseerd over een epische ‘bat mitswa’. Maar het wordt hilarisch chaotisch wanneer een populaire jongen en de drama’s op de middelbare school hun vriendschap en het overgangsritueel dreigen te verstoren. De film volgt het avontuur van Stacey Friedman terwijl ze zich voorbereidt op haar bat mitswa, maar haar plannen nemen op komische wijze een onverwachte wending, met het evenement dat op het spel staat.

Toen Ik Je Zag

Gebaseerd op de bestseller van Isa Hoes over haar leven met haar man Antonie Kamerling. Esther en Bastiaan lijken een droomleven te leiden. Ze worden overspoeld met geweldige rollen, wonen met hun kinderen op een idyllische boerderij en zijn nog steeds smoorverliefd. Maar er is een verborgen kant die weinigen zien. De angsten en slopende onzekerheid waar Bastiaan mee worstelt, beginnen hun tol te eisen. Dit heeft zowel invloed op hem als op hun relatie. Esther doet intussen haar uiterste best om haar grote liefde en gezin bij elkaar te houden.

Who Is Erin Carter?

Erin Collantes is een Britse lerares die haar expatdroom in Spanje waarmaakt. Maar haar leven wordt overhoop gegooid wanneer ze betrokken raakt bij een overval op een supermarkt. Wanneer een van de overvallers beweert haar te herkennen, dreigt Erin haar leven uiteen te vallen. In Palomino, een stad vol geheimen, moet Erin vechten om haar naam te zuiveren en haar familie te beschermen. Deze serie laat je dus gegarandeerd op het puntje van je stoel zitten!

Bardot

In Bardot duiken we in de vroege jaren van het model en de actrice Brigitte Bardot. De biografische serie opent in de late jaren veertig, toen Bardot als tiener voor het eerst op de cover van een tijdschrift stond. De serie eindigt begin jaren zestig met de geboorte van haar zoon. De serie, geschreven en geregisseerd door het duo Danièle en Christopher Thompson, neemt je mee in zes afleveringen van ongeveer 50 minuten elk.

The Ultimatum: Marry or Move On

The Ultimatum is terug met een nieuwe lichting onzekere koppels. In de eerste acht afleveringen, maken vijf nieuwe koppels kennis met elkaar en met de co-hosts Nick en Vanessa Lachey. Ze gaan eerst op individuele dates voordat ze beslissen met wie ze een proefhuwelijk van drie weken willen aangaan. Om vervolgens samen te gaan wonen en elkaars vrienden en familie te ontmoeten. Na zes weken nemen de deelnemers een beslissing: verloven met hun oorspronkelijke partner, verdergaan met iemand die ze hebben ontmoet, of single blijven.

Dus geen greintje schuldgevoel wanneer je jezelf helemaal onderdompelt in Netflix, want deze pareltjes zijn simpelweg onmisbaar! Zorg dus voor een flinke dosis snacks, want dit wil je absoluut niet missen! Geen Netflix, maar wel Videoland? Deze series verschijnen in de maand augustus op Videoland.