Je moet er maar net van houden: een spannende horrorfilm. Voor de ene een guilty pleasure voor de ander een ware nachtmerrie. Anyway, er komt weer een gloednieuwe engerd aan genaamd ”The Possession of Hannah Grace”. Alleen de naam klinkt al verschrikkelijk, toch?

horrorfilm-shay-mitchel

Nederlandse invloeden

Shay Mitchell (Pretty Little Liars) zal de hoofdrol gaan spelen in deze enge nieuwe horrorfilm. Nog leuker: de film heeft een klein Nederlands tintje. Het is de eerste Amerikaanse film van de Nederlandse regisseur Diederik van Rooijen. Deze filmmaker heeft onder andere Penoza en de film ”Taped” met Barry Atsma en Susan Visser geregisseerd.

Het verhaal

Afijn, het verhaal van The Possession of Hannah Grace gaat over een vrouwelijke politieagent, Megan Reed (Shay), die net is ontslagen uit een afkickkliniek. Ze besluit te gaan werken in de nachtdienst bij het lijkenhuis van een ziekenhuis. Als het lijk van het meisje Hannah Grace wordt binnengebracht, wordt haar verteld dat dit meisje overleed tijdens het uitvoeren van exorcisme. Het verhaal luidt dat als een ritueel niet goed wordt afgemaakt, een demoon gewoon een ander menselijk lichaam zoekt. En laat Megan nou net de enige levende in het gebouw zijn. Klinkt als een directe nachtmerrie.

De film is vanaf 29 november te zien in de bioscoop. Durf jij een poging te wagen?

Lees ook: huilen, orange is the new black gaat stoppen