Afgelopen zaterdag hebben we kunnen zien hoe Jurre Geluk zichzelf ontmaskerde als 23e Mol. De Telegraaf heeft een aantal kandidaten en zelfs presentator Rik Westelaken na afloop van de tv-uitzending wat vragen gesteld. De presentator kwam met opvallende antwoorden. Zijn de kandidaten voor het nieuwe seizoen al bekend?

rik westelaken wie is de mol nieuw seizoen kandidaten
Bron: AVROTROS

Jurre Geluk

Het huidige seizoen van het succesvolle spelprogramma Wie Is De Mol? is net afgelopen. Het was wederom een enorm leuk seizoen. De kijkers wisten allang dat Jurre de Mol was, hij werd volgens de statistieken in de app namelijk het meest verdacht. De medekandidaten van Jurre hadden het hier moeilijker mee. Alleen Daniël wist Jurre als Mol te ontmaskeren en dit maakte hem dan ook de winnaar van het 23e seizoen.

Op social media was te zien dat de kandidaten nog flink aan het door feesten waren toen de tv-opnames gestopt waren. De Telegraaf heeft tijdens de kleine afterparty wat vragen kunnen stellen aan de kandidaten van het afgelopen seizoen. Enne, nee, niet alleen deze werden ondervraagd. Ook presentator Rik moest eraan geloven. In het interview verklapt hij iets over het nieuwe seizoen.

Kandidaten 24e seizoen

In een interview met de Telegraaf gaf Rik opmerkelijke antwoorden. Max van den Broek stelde namens de Telegraaf vragen aan de presentator. “Volgend jaar, nieuw seizoen. Heb je al een tipje van de sluier?”, begint hij zijn verhaal. “Nee natuurlijk niet! Nee ben je gek?”, was het antwoord dat Rik gaf. Toen Max bleef vragen, draaide Rik toch een beetje bij en vertelde hij over het aankomende seizoen.

“Wij werken altijd tijdens het lopende seizoen al aan het nieuwe seizoen. We hebben alle kandidaten al en we zijn er klaar voor, in dat opzicht. Er moeten nog wel heel wat dingen gebeuren”, vertelt Rik. “Wacht maar af”, sluit hij zijn verhaal mee af.”

@max_telegraaf Wie is de Mol 2024?😁🔍➡️ Bekijk de hele video via link in bio! #widm #widmhints #foryoupage #foryou #fypage #fyp ♬ origineel geluid – Max van den Broek

Dit betekent dus dat alle kandidaten en wie weet ook de mol van het 24e seizoen al bekend zijn. Wij kunnen niet wachten tot de onthulling en kijken nu al uit naar het volgende seizoen.